Geçtiğimiz yıl büyük bir başarı göstererek Hokey Süper Ligine çıkan Zonguldak Gençlik Merkezispor Salon Hotey takımı ilk sezonunda kümede kalmayı başararak ligi 4.sırada tamamladı.

Aynı zamanda Milli takım antrenörü de olan Zonguldak Gençlik Merkezi Salon Hokey Takımı antrenörü Köksal Kasım Mersin ve Alanya'da gerçekleştirilen maçlarda istedikleri sonuçları alarak ligi 4.sırada tamamladıklarını belirtti.

KÖKSAL KASIM AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Antrenör Köksal Kasım yaptığı açıklamasında "Türkiye Hokey takımı olarak Süper Lig'de bu sene iyi bir mücadele ettik. 2. Etaplı olan müsabakalarımız 1'incisi Mersin' de oynandı. 2'ncisi Alanya da oynandı. Mersin'deki müsabakalardan 4 puan ile döndük. 2'nci etaptaki Alanya'da ki müsabaka biz 1'inci ve 2' olan takımlara kaybedip diğer bütün takımları yenerek ligi 4' üncü olarak bitirdik. İlk senemizi Süper Lig'de 4'üncü bitirdik. Hokey branşını her geçen gün geliştirmeye başladık. Takımız Süper Lig'de en iyi şekilde mücadele ediyor" dedi.

16 YAŞ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI ZONGULDAK'TA

Köksal Kasım aynı zamanda 16 yaş Türkiye şampiyonasının Zonguldak'ta yapılacağını da belirterek "Şuan da alt yapısı çalışması devam ediyor. Okul takımı maçlarımız var. Yayla Ortaokulu ile çalışıyoruz. Lise maçlarımız var.Lise takımız gençlerde mücadele edecek onlara ilgileniyoruz. Bunu neticesinde de 22-26 Şubat tarihleri arasında Zonguldak da ilinde 16 yaş altı Türkiye Şampiyonası var. Bölgesel anlamda burada mücadele edeceğiz. 16 yaş altın da maçlarımız Ereğli Kapalı Spor Salonu'nda olacak. Burada takımız hazırladık. Alt yapımız çalışmalarımız iyi gidiyor, en üst yaştaki takımız süper ligde milli takımda olan futbolcularımız var. Hokeyi Zonguldak iline tamamen yayıp en iyi şekilde mücadele etmek" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi