TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor ligin 9'uncu haftasında saha ve seyircisi önünde konuk ettiği ve 4-2 mağlup olduğu Şanlıurfaspor maçını unutarak Ziraat Türkiye kupası maçına konsantre oluyor.

Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü tur maçında 2.lig Kırmızı Grup'un şampiyon adaylarından Vanspor ile eşleyen Zonguldak Kömürspor 27 Ekim Çarşamba günü deplasmanda kupa maçı oynayacak. Bu maçı hazırlıklarını tamamlayan Zonguldak Kömürpor sabah saatlerinde kentten ayrılarak Van'a gitti. Karşılaşma 13.00'da başlayacak. Sahadan galip gelen takım 4'üncü tura yükselecek.

DEMİR SAHAYA GENÇLERİ SÜRECEK
Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Şenol Demir Vanspor karşısında ligde oynanan maçlarda bugüne kadar fazla süre alamayan gençlere kupa maçında şans vereceğini söylemişti. Demir; "Kupa maçında biraz daha kadroda yer veremediğim, oynama fırsatı bulamayan çocuklarımızı oynatmak zorundayız. Hafta sonu da deplasmanda önemli bir müsabaka var. Orayı da düşünmek gerek. Hep aynı oyunculara yüklenmek yerine gençlere fırsat verelim ve 'Bizde buradayız' desinler" diyerek sorumluluğu gençlere vereceğini söyledi.

MAÇI ADANALI HAKEM YÖNETECEK

MHK Ziraat Türkiye Kupası maçlarında görev yapacak hakem ve gözlemcileri açıklarken Vanspor-Zonguldak Kömürspor müsabakasına Adana Bölgesi Klasman hakemi Metehan Alpat düdük çalacak. Alpat'ın yardımcılıklarını ise Yusuf Şimşek ve Nesim Karenfil yapacak. Maçın 4'üncü hakemi Halil Erdoğan. Gözlemci olarak Mehmet Emin Baydağ, Temsilci olarak ise Murat Kömürcü'nün isimleri açıklandı.

LİGDE KIRKLARELİSPOR MAÇI VAR
Zonguldak Kömürspor, ligin 10'uncu haftasında Pazar günü deplasmanda Kırklarelisor ile karşılaşacak.