Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta mücadele edecek olan Ereğli Belediyespor yüzünü artık lige döndü. İyi bir hazırlık dönemi geçiren Ereğli Belediyespor Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarında da iki tur birden atlayarak büyük bir başarıya imza attı. Eflatunlar ilk turda Çankırıspor'u 3-2, ikinci turda ise Gebzespor'u 2-1 yenerek 3. Tura yükselerek Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor ile eşleşmişti. Bu müsabakalar ise 25, 26 ve 27 Eylül tarihlerinde oynanacak.

EREĞLİ YÜZÜNÜ LİGE DÖNDÜ
Ziraat Türkiye kupası serüveninin ardından 23 Eylül tarihinde başlayacak olan Spor Toto Bölgesel Amatör Lige dönen Ereğli Belediyespor sezonun ilk maçını saha ve seyircisi önünde Hendekspor ile oynayacak.

Gebzespor maçının ardından verilen 3 günlük izini iyi değerlendiren futbolcular dinlenerek Hendekspor maçı mesaisine Pazar gününden itibaren başladılar. Hendek'i taraftarının da desteği ile yenerek sezona galibiyetle başlamak isteyen eflatun-beyazlı ekipte antrenör Zafer Şahin futbolcularını lige en iyi şekilde konsantre ediyor.

Editör: Pusula Gazetesi