Devrek-Ereğli yenisine bakacak!

2019-2020 futbol sezonunu Bölgesel Amatör Lig 6'ncı Grup'ta tamamlayan temsilcilerimiz Ereğli Belediyespor ve Devrek Belediyespor ile lig artık geride kaldı. Mart ayı içinde Corona Virüs salgını nedeniyle TFF tarafından ara verilen ligler, yine TFF tarafından yapılan açıklama ile sonlandırıldı.

BAL 6'ncı Grup'ta mücadele eden temsilcilerimizden Devrek Belediyespor BAL tarihinin en iyi sezonunu geçirdi. Küme düşme tehlikesi yaşamayan kırmızı-beyazlı ekip yarıda kalan ligin 22'nci haftası itibari ile topladığı 34 puanla 5'nci sırada yer alırken, bir diğer temsilcimiz Ereğli Belediyespor ise BAL tarihinin en kötü sezonunu geçirdi, hayal kırıklığı yaşattı. Eflatun-beyazlı ekip 22 maçta topladığı 27 puanla ligi 10'uncu sırada tamamladı.

DEVREK-EREĞLİ YENİ SEZONA BAKIYOR
Temsilcilerimiz Devrek Belediyespor ve Ereğli Belediyespor TFF tarafından bitirildiği açıklanan ligin ardından 2019-2020 futbol sezonunu kapattılar, gelecek 2020-2021 futbol sezonunun yapılanmasını daha şimdiden yapmaya başladılar. İki takımda gelecek iddialı takım kurması planlıyor.