2019-2020 futbol sezonunda Kilimli Belediyespor fırtınası dinmiyor. Ligin 6'ncı haftasında göreve gelen Serkan Bankoğlu ile birlikte oynadığı 13 maçın tamamını kazanarak son yılların rekorunu kıran Kilimli Belediyespor 47 puanla liderliğini sürdürüyor.

Ligin tamamlanmasına 4 hafta kala en yakın takipçisi Gelikspor 5 puan geriden 42 puanla, Alaplı Belediyespor ise 9 puan geriden 38 puanla Kilimli Belediyespor'u takip ediyor. İki takımda şampiyonluk umutlarını yitirmiş değil.

Matematiksel olarak Gelik ve Alaplı'nın şansları devam ediyor. Ancak Kilimli Belediyespor'un son 13 maçında puan dahi kaybetmediği göz önünde bulundurulursa iki takımında işi mucizelere kalmış görünüyor. Sezonun bitimine 4 hafta kala sorular soru ise "Gelik ve Alaplı, Kilimli'ye yetişebilir mi?"

Futbolda her zaman mucizeler olmuştur. Ancak bu sezon Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligde bu mucize yaşanırmı, son 4 haftada netlik kazanacak.

4 MART CUMARTESİ PROGRAMI

14.00 Çatalağzı Ümit Saka sahası: Çates Işıkspor-Perşembe Belediyespor (Umut Kılıç, Emre Yılmaz, Ahmet Kavşur)

12.30 Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı sahası: Yenimahallespor-Kilimli Belediyespor (Emir Kılıçarslan, Tayfun Kurnaz, Yağız Uzun)

14.00 Çaydeğirmeni sahası: Çaydeğirmeni Belediyespor-İstasyon Gemicilerspor (Esim Aydemir, Erdinç Yaman, Yağız Şentürk)

14.30 Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı sahası: Akınspor-Muslu Belediyespor (Eren Ferhat Çelik, İbrahim Kandemir, Hakan Aydın)

15 MART PAZAR PROGRAMI

14.00 Alaplı sahası: Alaplı Belediyespor-Çaycumaspor (Hakan Aydın, Esra Arıkboğa, Eren Ferhat Çelik)

14.00 Gelik sahası: Gelikspor-İhsaniyespor (Mücahit Karakurt, Taner Köse, Emre Alagöz)