Zonguldak Birinci Amatör Küme Merkez grubunda şampiyonluk mücadelesi veren ÇATES Işıkspor'da teknik heyet ilk yarının tamamlanmasının ardından futbolculara 1 hafta izin verdi. İzinleri tamamlayan futbolcular ikinci yarı hazırlıklarına başladı.

İLK YARIYI LİDER TAMAMLADILAR
ÇATES Işıkspor ilk yarıda oynadığı 9 karşılaşmada topladığı 23 puanla en yakın rakibi Terakkispor'un 3 puan önünde lider durumda. Mavi-beyazlı ekip 9 karşılaşmada rakip kaleleri 32 kez havalandırırken, kalesinde ise 7 gol gördü.

DEVRE ARASI TRANSFER VAR

ÇATES Işıkspor devre arasında kadrosunu güçlendirmek için bazı futbolcularla temas halinde. Genel Kaptan Hasan Durmuş yaptığı açıklamasında "İlk yarıyı namağlup lider bitiren takımımız 1 haftalık dinlenmeden sonra antrenmanlara başladı. Sezon başında koyduğumuz hedef doğrultusunda aynı disiplin ve çalışma sistemiyle grubu lider bitirip play-offa avantajlı girmeyi planlıyoruz. Ara transferde güçlendirmeyi düşündüğümüz bölgeler için denemeye aldığımız oyuncular var. Oyuncuların adını teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda kulüpleri ile de görüştükten sonra kamuoyuna duyuracağız. ÇATES Işıkspor Kulübü olarak tüm takımlara başarılar diliyoruz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi