Zonguldak Özel Level Hospital ile Belediye-İş Sendikası Zonguldak Şubesi arasında sağlık protokolü imzalandı. Protokol; Belediye-İş Sendikası Zonguldak Şubesi Başkanı Osman Karataş ile Özel Level Hastanesi Başhekimi Dr. Murat Koca arasında imza altına alındı.

Özel Level Hastanesi Başhekimi Dr. Murat Koca, imza töreninde yaptığı konuşmada, "Belediye-İş Sendikası Zonguldak Şubesi'yle daha önceden imzalamış olduğumuz protokol anlaşmamız vardı. Sürenin bitmesi ile yeni Başkan Osman Bey'in ziyareti sonucu protokolümüzü yeniledik" dedi.

Hastanelerini tercih eden tüm Zonguldak halkından memnuniyetini dile getiren Başhekim Dr.Murat Koca, "Belediye-İş Sendikası ile Zonguldak içindeki vermiş olduğumuz sağlık hizmetlerinden mutlaka bir memnuniyetleri oldu ki üyelerinin hastanemizden yararlanmaya devam etmek istediklerini ilettiler. Bu görüşmeler sonucunda bir protokol imzaladık" ifadelerini kullandı.
Kendilerine bu imkanı tanıyan Özel Level Hastanesi Başhekimi Dr. Koca'ya teşekkür eden Belediye-İş Sendikası Zonguldak Şubesi Başkanı Osman Karataş da, protokolün hayırlı olması dileğinde bulundu.

Editör: Pusula Gazetesi