Zonguldak Özel Level Hospital, Beyin ve Sinir Cerrahı (Nöroşirurji) Uzmanı Op. Dr. Mehmet Şenol ile Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Esmeray Şenol'u kadrosuna kattı.

UZMAN OP. DR. MEHMET ŞENOL KİMDİR?

28 Mayıs 1978 yılında Zonguldak'ta doğan Op. Dr. Mehmet Şenol, 1998-2005 yılları arasında Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi (İngilizce) lisans bölümünden mezun olduktan sonra yüksek lisansa devam etti. Doktora ve uzmanlığını, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Göztepe E.A.H Nöroşirurji Bölümünün Uzmanlık Programı'ndan 2014 yılında mezun oldu. Tıpta uzmanlık tezini "Primer Lomber Disk Hernisi Hastalarında Matriks Metalloproteinaz -1, 2, 3, 9 Ekspresyonunun Hastaların Yaş, Manyetik Rezonans Görüntüleme, Histopatolojik Derece ve Demografik Özellikleri ile Karşılaştırılması" konusunda yaptı. Görevler aldığı il ve bölümler; Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Genel Cerrahi Bölümü, Uzmanlık Programı 2006-2007, T.S.K Kırklareli Sınır Komutanlığı 3'üncü Tabur Tabip Asteğmen 2007-2009, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroşirurji Bölümü, Uzmanlık Programı Asistan Dr. 2009-2014, S.b. Erzurum Bölge E.A.H Nöroşirurji Kliniği'nde çalıştıktan sonra, Level Hospital'de görev yapmak üzere doğum yeri olan Zonguldak'a döndü. Uluslararası hakemli dergilerde yayımlanan makaleler, dergi yayınları, uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında (Proceedings) basılan bildiriler, Yazılan uluslararası kitaplar veya kitaplarda bölümler, ulusal bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitaplarında basılan bildiriler, ulusal ve uluslararası kurs katılımları bulunuyor. Özellikle EANS (Emapean Nerompy Sccan) kurslarına katıldı. Ayrıca Türk Nöroşirürji Derneği'ne bilgilendirme broşürlerinin hazırlanmasında katkıları oldu.

UZMAN DR. PELİN ESMERAY ŞENOL KİMDİR?

Level Hospital, kadrosuna ikinci Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı ekleyerek, Zonguldak ve çevresindeki hastalarına hizmet vermeye devam ediyor.

Uzman Dr. Pelin Esmeray Şenol, 22 Ekim 1987 yılında Balıkesir'de doğdu. 2005 yılında Balıkesir Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi'nden mezun oldu ve ilk tercihi olan Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni kazandı. 2011 yılında mezuniyetinin ardından, 2012-2016 yılları arasında aynı üniversiteden Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanlığını tamamladı. Uzmanlık tezini "Ailevi Akdeniz Ateşi Hastalarının Ağız ve Diş Sağlığı" özellikleri üzerine yaptı. 2017-2019 yılları arasında Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olarak görev aldıktan sonra, Zonguldak Level Hospital'de hasta kabulüne başladı.

Editör: Pusula Gazetesi