Lazer Epilasyon Antalya merkezlerinde de durum aynı. Antalya Lazer Epilasyon merkezlerinde Buz Lazer öne çıkıyor ve her geçen gün gün Buz Lazer merkezlerinin sayısı artıyor. Buz Lazer neden bu denli çok tercih ediliyor, cevabı aşağıdaki yazımızda bulabilirsiniz.

Buz Lazer Avantajları

Buz Lazer Soprano Ice Platinum ve Soprano Titanium cihazlarını kapsayan patentli bir marka. FDA onayına sahip Buz Lazer seksenden fazla ülkede uygulanıyor. Günümüzün en kapsamlı lazer epilasyon yöntemi kabul ediliyor ve ağrısız olması ile öne çıkıyor.

Malum geleneksel lazer epilasyon yöntemlerinde ısıya bağlı ağrı hissediliyor. Ten ve kıl rengi koyulaştıkça hissedilen ağrı da aynı oranda daha fazla oluyor. Yoğun kıllara sahip kişiler için lazer epilasyon ağrısı çok daha can sıkıcı olabiliyor. Lazer epilasyon ağrısını ortadan kaldırmak için geliştirilmiş Buz Lazer yenilikçi bir sistem. Kullandığı patentli teknolojilerle ağrısız, acısız lazer epilasyon sunuyor.

Patentli Ice Teknolojisi gelişmiş bir soğutma sistemi, tüm lazer epilasyon seansı boyunca cildi -3 dereceye kadar soğutuyor. Hem cildi sürekli serin tutarak ağrıyı önlüyor hem de cildi koruyor. Ciltte yanık, renk değişimi gibi istenmeyen etkilerle karşılaşma riski minimuma iniyor.

SHR Teknolojisi ile Buz Lazer'in patentli uygulama tekniği. Tek tek lazer atımları yerine cilt yüzeyinde sürekli hareket ettirilen tedavi başlığı ile uygulama yapılıyor. Tedavi başlığı cilt yüzeyinde geniş bir alanda tam kavrama sağlıyor. Bu teknikte kıl kökleri kademeli olarak etkili bir şekilde ısıtılarak tahrip ediliyor. Kademeli ısıtma, yoğun ısı hissedilmesini önlüyor ve özellikle koyu tenli kişilerde ağrısız ve güvenli lazer epilasyon imkanı sunuyor.

Genital Lazer epilasyona konfor getiren bu iki patentli teknoloji ile ağrısız, acısız ve son derece güvenli lazer epilasyon yaptırmak mümkün oluyor.

Buz Lazer ile Tüm Cilt Tiplerinde Güvenli Lazer Epilasyon

Buz Lazer Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi (FDA) onayına sahip güvenli bir sistem. FDA onayı bronz ten dahil tüm cilt tiplerinin lazer epilasyonunu kapsıyor.

Evet, Buz Lazer bronz tenlerde de güvenli. Esmer ve bronz tenlerde ağrı, acı olmadan üstelik cilt yanığı ve leke riski olmadan lazer epilasyon yapılabilmesi büyük avantaj. Böylece Buz Lazer yaz aylarında da güvenle uygulanıyor, cilt renginin açılması için uzun süre beklemek gerekmiyor. Güneşlendikten 1 hafta kadar sonra Buz Lazer yaptırmak mümkün.

Buz Lazer sisteminin her iki modeli de (Soprano Ice Platinum ve Soprano Titanium) 3 dalga boyuna sahip. Alexandrite, Diyot ve Nd:YAG dalga boyları aynı anda eşit oranda karışım halinde cilde iletiliyor. Her dalga boyunun kendine has avantajından yararlanan Buz Lazer, gelişmiş ve etkili bir lazer epilasyon sağlıyor. İnce kıllarda da etkili sonuçlar alınıyor. Yüzdeki ayva tüylerinde yayılmaya neden olmuyor ve bu nedenle yüz bölgesi lazer epilasyonunda çok tercih ediliyor.

Sadece kadınlar değil erkekler de Buz Lazer epilasyondan yararlanıyorlar. Ağrısız, hızlı bir lazer epilasyon yaptırmak isteyen erkeklerin tercihi Buz Lazer oluyor. Sakal üzeri, burun ve kulak içi gibi hassasiyet gerektiren alanlar için Buz Lazer özel bir uca sahip. Bu uç ile son derece hassas ve güvenli lazer epilasyon yapmak mümkün oluyor. Kaş ortası, kaş üzeri için de bu yüz ucu kullanılıyor.

Ortalama 8 seans önerilen Buz Lazer ile istenmeyen tüylerden kalıcı bir şekilde kurtulmak mümkün, üstelik ağrısız ve son derece konforlu bir uygulama ile. Tüm bu avantajları ile Buz Lazer günümüzde en çok tercih edilen lazer epilasyon yöntemi olarak adından sıkça söz ettiriyor.

Muratpaşa Lazer Epilasyon veya tüm Buz Lazer klinikleri için web sitemizi ziyaret edip, yaşadığınız şehri seçerek size en yakın kliniğin iletişim bilgilerine ulaşıp, detaylı bilgi ve fiyat alabilirsiniz.