Ataşehir lazer epilasyon kişiler için büyük kolaylık sağlayan ve kalıcı çözümler sunar. Vücudun belirli bölgelerinde meydana gelen tüylenmeler hem görünüm açısından hem de fiziksel açıdan rahatsız edici bir durumdur. İstenmeyen tüylerden kesin olarak kurtulmak için lazer epilasyon yöntemleri tercih edilmelidir.

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte kişilerin cilt tipine uygun şekilde lazer epilasyon uygulanır. Jilet, ağda gibi teknikler hem ağrı verici hem de tüylerin daha fazla çıkmasına sebebiyet verir. Lazer epilasyon, lazer ışınlarının tüylenme bulunan bölgeye ışık demeti olarak yansıtılması ile uygulanan bir yöntemdir. Uygulanan bu yöntemdeki lazer ışınları, yalnızca kıl köklerine etki eder.

Uzman kişiler tarafından doğru teknikler kullanılarak yapılan lazer epilasyon yöntemleri, oldukça başarılı sonuçlar elde edilen zararsız işlemlerdir. Maltepe lazer epilasyon olarak deneyimli ve profesyonel uzmanlarımız tarafından lazer işlemleri hassasiyetle gerçekleştirilir.

Lazer Epilasyon Nasıl Uygulanır?

Üsküdar lazer epilasyon kısa süre içerisinde kalıcı çözümler sunar. Lazer epilasyon işlemi öncesinde, kişilerin işlemi gerçekleştirecek uzman ile bir ön görüşme yapmaları gerekir. Kişilerin cilt tipine, kıl köklerine uygun şekilde lazer epilasyon teknikleri belirlenir.

Lazer epilasyon işlemi, belirli seans aralıklarında gerçekleştirilir. İşlem öncesinde kişilerin, lazer epilasyon uygulanacak bölgeyi tıraş yöntemi ile temizlemesi gerekir. Cımbız, ağda gibi tüyleri kökünden alan uygulamalardan uzak durulmalıdır. Medikal cihazlar, cilt tipine ve rengine uygun şekilde ayarlandıktan sonra istenilen bölgeye seri atışlar yaparak işlem başlatılır.

Lazer epilasyon işleminde amaç, kıl köklerini yok etmektir. Tüylerin köküne iletilen ısı, kıl kökünün tahrip olmasını sağlar. İlk uygulamadan sonra belirli bir süre sonra tekrar işlem uygulanır. Kişilerin cilt tipine ve kıl rengine göre yaklaşık 6 ile 10 seans arasında işlemler tekrarlanır.

Lazer Epilasyon Kullanım Alanları

Günümüzde teknolojinin gelişmesi ile birlikte insanların hayatını kolaylaştıran ve pratik çözümler sunan birçok teknolojik alet üretilmiştir. Lazer epilasyon, son yıllarda çok fazla tercih edilen ve birçok alanda kullanılan bir yöntemdir. Lazer epilasyon ışınları, tıbbi ve estetik gibi pek çok alanda tercih edilir. Özellikle istenmeyen tüylerde oldukça etkili ve çok fazla tercih edilen bir yöntemdir.

Lazer epilasyon işlemi; koltuk altı, bikini bölgesi, genital bölge, bacak bölgesi, kol bölgesi, ense, boyun gibi bölgedeki tüylenmelerin kalıcı olarak giderilmesi için çok fazla tercih edilir. Lazer epilasyon işlemlerinde dokuya herhangi bir zarar verilmez.

Lazer Epilasyon Fiyatları

Ataşehir lazer epilasyon fiyatları; işlemi gerçekleştirileceği bölgenin alanına, uygulanacak yöntemlere göre farklılık gösterir. Günümüzde kadın, erkek birçok kişi tarafından tercih edilen ve oldukça güvenilir bir yöntem olan lazer epilasyonda, kaliteli hizmeti uygun fiyata sunan kurumlar tercih edilmelidir.

Lazer epilasyon uzman kişiler tarafından uygulandığı takdirde, herhangi bir zararı bulunmaz. Ancak deneyimsiz ve yanlış teknikler kullanılarak uygulanan lazer epilasyon sonrası istenmeyen sonuçlarla karşılaşılması olasıdır. Lazer epilasyon fiyatları ile ilgili olarak hizmet alınacak kurumun daha önceden yaptığı işlemler ve başarı sonuçları da araştırılmalıdır. Uygulanacak yöntemler, işlemi gerçekleştirileceği kurum gibi durumlarda epilasyon fiyatlarını belirleyen unsurlardır.

Lazer epilasyon fiyatları hakkında güncel ve detaylı bilgi için işlemin gerçekleştirileceği kurum ile iletişime geçilmelidir.

Lazer Epilasyon Çeşitleri Nelerdir?

Üsküdar lazer epilasyon işlemleri için son teknolojik lazer epilasyon aletleri ile işlemler gerçekleştirilir. Lazer epilasyon işleminde; kişilerin cilt tipine, kıl rengine göre farklı yöntemler ve teknikler kullanılır. Lazer epilasyon çeşitleri şunlardır:

  • Ruby lazer
  • Alexandrite lazer
  • Buz lazer epilasyon
  • Diode lazer epilasyon
  • Nd yag lazer epilasyon