Acısı ve ağrısız gerçekleştirilen epilasyon uygulamalarından önce mutlaka kıllar ellenmemesi ve kıl köklerinin belirgin olması için 3 gün önce tıraş edilmesi önemlidir. Levent lazer epilasyon uygulamalarında kişilere özel kullanılan lazer cihazından çıkan ışınlar kıl köklerini ısı etkisi sayesinde tahrip eder ve bir daha çıkmasını önler. Seansların süresi ve sıklığı tamamen kişilerin kıl yapısına bağlı bir durumdur. Bu nedenle uygulama öncesinde bilgi verilmesi sağlıklı bir yol olmayıp öncelikle muayene olunması ve cilt analizi yapılması önem taşır.

Lazer Epilasyon Fiyatları

Estetik uygulamaların hepsinde olduğu gibi lazer epilasyon uygulamalarında da kişilere özel fiyat politikasıyla hareket edilir. Fiyatlar ve uygulama üzerinde en etkili olan doğru yöntemlerin tercih edilmesidir. Herkese aynı yöntem ve aynı süreler uygulanmayacağı gibi farklı fiyatlarla uygulamalar yapılmaktadır. En sağlıklı olan yol Sarıyer lazer epilasyon fiyatlarını öğrenmek için merkeze gidip randevu alarak muayene olunmasıdır.

Lazer Epilasyon Nedir?

Sarıyer lazer epilasyon uygulamaları lazer ışınlarından yardım alarak kişilerdeki kıl problemlerini kalıcı bir şekilde yok etmek için geliştirilmiş bir teknolojidir. Kıl kökleri tahrip edilerek bir daha çıkmamak üzere engellenmiş olup var olan kıllarında dökülmesi sağlanmaktadır. Epilasyon uygulamalarında amaç kılların köklerinin zarar görmesi ve fonksiyonlarının durdurulmasıdır. İşlemlerden sonra kişi pürüzsüz bir tene kısa sürede, hızlı ve konforlu bir şekilde, acı, ağrı hissi oluşmadan kavuşmuş olur.

Lazer Epilasyon Kullanım Alanları

Lazer ışınları tıp ve kozmetik alanda olmak üzere birçok alanda başarılı bir şekilde kullanılmaktadır. Kişilerdeki başarılı etkilerinden dolayı epilasyon anlamında da tercih edilen uygulama vücudun tüm bölgelerinde güvenle uygulanabilmektedir. Koltuk altı, genital bölge, bacak ve kol olmak üzere tüm alanlarda başarılı sonuçlar veren Kağıthane lazer epilasyon uygulamaları kadınlar tarafından özellikle tercih edilmektedir. Erkek ya da kadın fark etmeden her vücut tipine güvenle uygulanan epilasyon yöntemleri 18 yaş üzeri olan kişilerde başarılı sonuçlar vermektedir. Önemli olan kıl problemlerinden kurtulmak için doğru yöntemleri tercih ederken sağlıksız uygulamalardan kaçınmaktır.

Lazer Epilasyon Yöntemleri Nelerdir?

4 farklı türü bulunan epilasyon yöntemlerinin tercih edilmesi konusunda kişilerin kıl ve cilt yapıları önem taşır. Sarıyer lazer epilasyon yöntemlerinde en sık kullanılan Alexandrite ve Diode lazer epilasyondur. Alexandrite lazer yönteminde koyu renk kıllara kısa sürede etki eden bir uygulamadır. Acı hissedilmeden açık tenli ve koyu renk kıllara sahip kişilerde başarılı sonuçlar vermektedir. Diode lazer yönteminde ise çok yakın mesafeden atışlar yapılan bir uygulama sonucu ince tüylerin giderilmesinde fayda sağlamakta olup tüm cilt tiplerine uygundur.

Ruby lazer yöntemi dudak üstü tüylerde etkili olup atış sıklığından dolayı ND YAG yönteminde olduğu gibi acı hissi oluşturmasından dolayı pek tercih edilmez. Hangi yöntemin kullanılması gerektiği konusunda uzman kişiler cilt analizi yaparak karar verir. Doğru yöntem kullanılırsa başarı oranı o kadar artacaktır.

Lazer Epilasyon Fiyatları

Lazer uygulamalarında maliyetlerin değişkenlik göstermesi bazı etkenlere bağlıdır. Bu etkenlerin başında kıl ve cilt yapıları gelmekte olup seans sayıları, sıklığı, kıl yoğunluğu olan bölgenin genişliği gibi etkenlerde fiyat aralıklarında farklılık yaşanmasına neden olmaktadır. En doğru yol muayene sonrasında kişilere fiyat belirlemesi yapılmasıdır. Merkezlerden randevu alınırken kaliteli FDA onaylı cihazların kullanıldığı bir yer olduğundan emin olunması önem taşır. Uygulamayı yapacak olan kişinin deneyimi, uygulama yapılacak olan merkezin kalitesi gibi etkenlerde maliyetleri etkilemektedir. İyi araştırma yapılması ve detaylı bilgi alınması mağduriyet yaşanmasının önüne geçecektir.