Lazer epilasyon lazer ışınlarından yardım alarak kıl köklerinin tahrip olmasını sağlamaktadır. Bu tahrip ile beraber kıl köklerinden tamamen kurtulmak mümkün olmaktadır. Tahrip olan kıl kökleri sayesinde istenmeyen tüylerin tekrar etme ihtimali tamamen ortadan kaldırılmış olmaktadır.

Lazer ışınları göndermiş oldukları dalga boyları ile kıl köklerinde bulunan siyah renk veren melanin pigmentinin tamamen yapısının bozulmasına neden oluyor. Bu yapının bozulması demek tüylerin tekrar çıkmaması anlamı taşımaktadır. Tabii burada ten rengi, kıl köklerinin kuvvetliliği gibi pek çok faktör de önemli oluyor.

Lazer Epilasyon Nasıl Yapılır?

Gerçekleştirilen analizlerden sonra istenilen bölgelere uygulanabilecek lazer yöntemleri müşterilere sunuluyor. Müşteriler bu yöntemlerden kendileri için uygun olanına karar verdikten sonra toplamda kaç seanslık bir işlem yapılacağı belirtiliyor. Bunun ardından müşteri ile karşılaştırılan periyotlar ile Kıl köklerine lazer epilasyon işlemi uygulanıyor. Şişli lazer epilasyon müşterileri ile yapmış olduğu ön görüşmede ten rengi, Kıl kökü ile ilgili olarak analizlerini gerçekleştiriyor.

Tekrar tekrar istenmeyen tüyler ile uğraşmak istemeyenlerin oldukça memnun kaldıkları lazer epilasyon her geçen gün yaygınlaşmaktadır. En çok merak edilen konulardan bir tanesi ise lazer epilasyonun kimlerin yaptırabileceği ve hangi bölgelerde kullanılacağı soruları bulunuyor.

Okmeydanı lazer epilasyon yıllardır epilasyon konusunda kendini geliştirerek hizmetlerine devam etmektedir. Epilasyon için pek çok kişi oldukça fazla zaman harcamaktadır. Harcanan zamana karşı istenmeyen tüylerden tamamen kurtulmak ise neredeyse mümkün olmamaktadır. Denenen birçok farklı epilasyon türü sonunda tekrarlayan tüyler sebebiyle oldukça sıkıcı hale gelmiştir. Bu sorundan kurtulabilmek adına geliştirilen teknolojiler sayesinde lazer epilasyon kullanımı yaygınlaşmıştır.

Okmeydanı lazer epilasyon bu konu ile ilgili olarak yapmış olduğu çalışmaları ile müşterilerin memnuniyetlerini kazanmaktadır. Lazer ışınlarından yardım alınarak yapılan istenmeyen tüylerden kurtulma işlemi sonucunda kalıcı olarak bu probleme son verilmiş olmaktadır. Bu nedenle pek çok kişi lazer epilasyonu tercih etmektedir.

Lazer Epilasyon Kullanım Alanları

Beşiktaş lazer epilasyon yapmış olduğu açıklamalarda lazer epilasyonu hemen herkesin yaptırabileceğini belirtiyor. Erkek veya kadın fark etmeksizin vücutlarında kendilerini rahatsız eden istenmeyen bir tüylenme var ise bunlara kökten çözümü getirecek olan lazer epilasyon uygulanabiliyor.

Bikini bölgesi, koltuk altı, yüz, dudak üstü, kol, bacak gibi alanlara lazer uygulamak oldukça kolay ve Acısız bir işlemdir. Lazer epilasyon sırasında oluşabilecek en ufak bir acı bulunmamaktadır. Gelişen teknoloji sayesinde kıl köklerine uygulanan buz lazer sayesinde de bu sorun tamamen ortadan kaldırılmaktadır.

Lazer Epilasyon Çeşitleri Nelerdir?

Şu anda yaygın olarak kullanılan epilasyon türleri; nd:yag lazer, diode lazer, aleksandrit lazer, Ruby lazer olarak sıralanabilir. Bu lazer türleri müşterinin cilt rengine, kıl kökünün özelliğine, lazer epilasyonun yapılacağı alana göre değişkenlik göstermektedir. Lazer epilasyon yaptırmak isteyenleri engelleyecek en önemli faktör alerjik reaksiyon vermeleri olabiliyor. Bu sebeple yapılacak olan bir denemenin ardından tüm vücuda lazer epilasyon uygulaması gerçekleştirebilir. Herhangi alerjik bir reaksiyon verilir ise lazer epilasyon uygulamasına ara vermek veya tamamen yapılmasını engellemek gerekebilir. Beşiktaş lazer epilasyon farklı lazer epilasyon türleri ile hizmetlerini vermektedir.

Lazer epilasyon fiyatları işlemi yaptıracağınız işletmelere, alacağınız seanslara ve yapılacak olan bölgelere göre farklılık gösterebiliyor. Bazı kişilerin tüy kökleri inatçı olduğu için seans sayısı fazla olabilmektedir. Fakat yapılan ön görüşme ve analizlerin ardından sizlere ortalama bir fiyat teklifi sunuluyor. Pek çok alanda lazer epilasyon yapılabilmesine karşı kesin sonuç alabilmek için muhakkak güvenilir yerlerde bu işlemi yaptırmanız tavsiye edilir.