Lazer epilasyon ile ilgili olarak yapılan araştırmalarda merak edilen en önemli konu kullanım alanlarıdır. Lazer epilasyon normal epilasyonlar da olduğu gibi istenmeyen tüylerin bulunmuş olduğu bütün alanlarda tercih edilebilir. Kadın veya erkek herkes istenmeyen tüylerden kurtulabilmek için yüz, dudak, üstü, bacak, kol, bikini bölgesi, koltuk altı ve daha pek çok farklı alanda bu işlemden yardım alabilirler. Lazer epilasyon kullanım alanlarına göre farklı teknik ve dalga boyları ile uygulanmaktadır. Ayrıca cilt tipi gibi faktörlerde lazer epilasyon türlerinin farklılaşmasına sebep olmuştur.

Lazer epilasyon çeşitleri nelerdir nerelerde kullanılmaktadır gibi sorular akıllara takılıyor. Lazer epilasyon türleri özellikle deri tipine, derinin rengine, istenmeyen tüy olmuş olduğu bölgeye göre farklı şekillerde uygulanmaktadır. Diode lazer, aleksandrit lazer, nd:yag lazer , Ruby lazer günümüzde kullanılan lazer türleri arasında sayılabilmektedir. Lazer kullanılır iken cilde yakın veya uzak kullanılmasına göre buz lazer veya kıl köklerini yakan çeşitleri tercih edilmektedir.

Lazer Epilasyon Fiyatları

Şişli lazer epilasyon lazer epilasyon ile ilgili olarak bünyesinde pek çok farklı tekniği ve gelişimi kullanmaktadır. Epilasyon geçmiş dönemlerden günümüze kadar farklı tekniklerle uygulanmıştır. İnsanların en temel sorunlarından biri istenmeyen tüylerin olmasıdır. İstenmeyen tüylerden kurtulabilmek için ise gelişen teknoloji sayesinde lazer epilasyon kullanımı yaygınlaşmıştır.

Lazer epilasyon sayesinde kalıcı olarak istenmeyen tüylerden kurtulmak insanların bu alan ile ilgili olarak araştırmalar yapmasına sebep olmuştur. Araştırmaların sonucunda Şişli lazer epilasyon sayesinde son teknoloji ürünler ile bu işlemi tanıyabilmeniz mümkündür.

Baby Face Beauty Nedir?

Babyface Beauty nedir ile ilgili olarak ciltte eksik olan vitamin ve minerallerin belirlenerek bu bölgeye gereken takviyenin sağlanmasıdır diyebiliriz. İnsanlar ciltlerini korumak amacıyla pek çok farklı ürün kullanmaktadırlar. Cilt bakım sistemi olan baby face Beauty lazer teknolojisi ile beraber anti-age maddeleri cildin bütün tabakalarına ulaştırabilmeyi sağlıyor. Böylelikle ciltte oluşan eksiklikleri tamamlamak oldukça mümkün. 1927 nanometre dalga boyu kullanılarak baby face Beauty işlemi yapılmaktadır.

Baby Face Beauty Nasıl Uygulanır?

Baby face Beauty nedir ile ilgili olarak gereken bilgileri edindikten sonra bu işlemin nasıl uygulandığı ile ilgili olarak da araştırmaların yapıldığını bilmekteyiz. Baby face beauty uygulaması 10 ila 15 dakika gibi kısa bir süre sürmektedir. Herhangi bir ağrı veya acı olmadığı için bu işlem sırasında anestezi uygulamak gerekmiyor. İlk adım olarak cildin üzerinde mikro kanallar açılmaktadır. Bu mikro kanallar dakikada 6000 sayısına ulaşabilmektedir. Daha sonra bu mikro kanallar içerisine gereken ürünler gönderilmektedir. Yine lazerden faydalanılarak bu ürünler cilde yedirilmelidir. Ardından cilde 10 dakika sürecek bir maske uygulanarak koruma sağlanmaktadır.

Bölgesel İncelme Nedir?

Bölgesel incelme fiyatları araştırılan konular arasında oldukça revaçta olan bir bakım sistemidir. İnsanlar zayıf veya kilolu olmalarının yanı sıra vücutlarında toparlanan belli bölgelerdeki kilo sorunlardan kurtulabilmek istemektedirler. Yağlanma sorunu bu sorunlar arasında ilk sırayı alıyor. Bel, basen, kol, bacak gibi bölgelerde aşırı yağlanma olabilmektedir. Kullanılan teknolojik ürünler ile bu bölgelerdeki yağlardan kurtulma işlemine ise bölgesel incelme denilmektedir.

Bölgesel İncelme Fiyatları

Bölgesel incelme fiyatları ise uygulanacak olan işlemin seans sayısı, incelecek olan bölgeye göre farklılık göstermektedir. Öncelikli olarak hangi bölgede hangi sebep ile ekstra bir sorun olup olmadığını belirlemek gerekmektedir. Bunun ardından gerekli işlemler ile bölge hedef alınarak zayıflaması sağlanır. Bölgesel incelme işlemi bir estetik operasyondur fakat herhangi bir cerrahi müdahale gerektirmemektedir. Cerrahi müdahale olmadan bölgesel zayıflama gerçekleştirildiği için pek çok kişi bu yöntemi tercih etmektedir.