Yeniden Refah Partisi Zonguldak İl Başkanlığı teşkilatı basın mensuplarıyla kahvaltıda buluşarak ülke ve Zonguldak gündemini değerlendirdi.

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Necdet Sarı konuşmasına Kastamonu ve Bartın'da yaşanan sel felaketinde ölenlere başsağlığı dileyerek yaralılara Acil şifalar dileyerek başladı.

İl Başkanı Nejdet Sarı, konuşmasında "14,15 ay uzak kaldık. Pandemi döneminde siyasi çalışmalarımıza da çok ağırlık veremedik malesef. Yeniden Refah Partisi olarak 2018 yılında kurulduk. O günden bu güne kongremizi yaparak teşkilatlarımızı oluşturduk. İnşallah seçimler sonucu partimizi etken olarak da göreceksiniz. Fakiri daha fakir, zengini daha zengin yapan bu sistemden kurtulacağız. İşsizlik sorunumuzu halledeceğimizi de düşünüyoruz. Emeklilere en az yüzde 50 zam yapacağız. Kaynak paketlerimizi hazırladık. 81 ile 181 projemiz var. Bununla ilgili çalışmalarımız da devam ediyor. 29 Ekim'de kamuoyuna açıklayacağız." dedi.

Lavuar Alanı Projesi ve ihalesi ile ilgili soruları yanıtlayan Necdet Sarı "Zonguldak Belediyesi lavuar alanı projesini kendi başına yapamıyor, o kapasitesi yok. Belediye başkanımız göreve başladığı ilk ayda 20 milyon TL kredi desteği aldı ancak bu işlerin kredi almayla yapılamayacağını öğrenmiş oldu" diye eleştiride bulundu.