Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak 'Spor Şenliği' olarak düzenlenen 'Kurum içi Futbol Turnuvası' başlıyor.

Takımların birbirini eleyerek şampiyonluk yolunda mücadele edecek olması "Kurum içinde birbirine düşecekler" esprilerine neden oldu.

Açılış maçında başlama vuruşunu Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel'in yapması bekleniyor.

Kurum içi dostluk, dayanışma ve kaynaşmanın yanı sıra kardeşlik ruhuyla geçmesi beklenen futbol turnuvasına Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde merkez ve ilçelerden 10 takım katılacak. 5'erli A ve B Grubu olmak üzere 2 grup halinde gerçekleştirilecek olan futbol turnuvası Fener sentetik sahada oynanacak.

A GRUBU: Destek Hizmetleri, Spor Hizmetleri Birimi, Hatice Turhan Sultan Yurt Müdürlüğü, Abdullah Sabri Efendi Yurt Müdürlüğü, Ereğli GSİM

B GRUBU: Kilimli GSİM, Yatırım İnşaat ve İşletmeler Birimi, Devrek SYDV Yurt Müdürlüğü, Zonguldak Erkek Yurt Müdürlüğü, Personel Tahakkuk ve Muhabebe Birimi

Turnuva 23 Eylül Perşembe günü başlayacak, ilk karşılaşmad 17.00'da Destek Hizmetleri Birimi ile Spor Faaliyetleri Birimi arasında oynanacak.