Deplasmanlı Amatör Süper Ligde şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lige bir adım yaklaşan Devrek Belediyespor, Kozlu Belediyespor ile 22 Nisan Cumartesi günü Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı'nda oynayacağı baraj maçı öncesinde hazırlık maçlarına ağırlık veriyor.

BANKOĞLU KURT HOCALIĞINI GÖSTERDİ

Devrek Belediyespor Antrenörü Serkan Bankoğlu tecrübesini bir kez daha konuşturdu. Ne denli kurt hoca olduğunu bir kez daha gösterdi. Kozlu Belediyespor'un şampiyon olan U-19 kadrosuyla maraj maçına çıkacak olması nedeniyle Bankoğlu, Zonguldakspor U-19 takımı ile bir hazırlık maçı aldı. Genç bir ekibe karşı takımını görmek isteyen Bankoğlu yerinde bir karar vererek böyle bir karar aldı.

ZONGULDAKSPOR U-19'U 5-2 YENDİLER
Zonguldakspor U-19 takımı ile Fener sahasında karşılaşan Devrek Belediyespor maça hızlı başladı. İlk 15 dakikada Ali Efsat ve Canberk'in attığı gollerle 2-0 öne geçen Devrek Belediyespor ardından kırmızı-lacivertli ekibin attığı golle skor 2-1'e geldi. 90 dakika genelinde iyi futbol sergileyen Devrek Belediyespor'un ayrıca fizik kondisyon olarak da iyi olduğu gözlendi. Devrek Belediyespor'un diğer gollerini yine Ali Efsat, Oğuzhan ve Ali Fatih attı. Devrek Belediyespor sahadan 5-2 galip ayrıldı.

Devrek Belediyespor sahaya Burak, Yasin, Hakan, Murat, Ahmet Emre, Burak Eliçek, Özgür, Soykan, Aytunç, Ali Efsat, Canberk ilk onbiri ile çıktı.

ERKAN SADIKLAR TRİBÜNDE

Devrek Belediyespor ile Zonguldakspor U-19 takımının yapmış olduğu hazırlık maçının ilginç bir de izleyeni vardı. Kozlu Belediyespor Antrenörü Erkan Sadıklar da maçı izledi, zaman zaman notlar aldığı gözlendi

Editör: Pusula Gazetesi