Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Yemen için başlatılan kampanya kapsamında Türkiye genelinde olduğu gibi Zonguldak'ın Çaycuma İlçesinde seferber olundu. İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu öncülüğünde Müftülüğe bağlı Kur'an Kurslarında eğitim ve öğrenimine devam eden bayan kursiyerler arasında düzenlenen kampanyaya yoğun ilgi gösterildi.

İlçe Müftülüğü Vaizesi Nurhan Günay, "Yemen'e Sessiz Kalma" başlığıyla kurslar arasında düzenlenen yardım kampanyasına takdir edilesi bir katılım ve destek gerçekleştiğini, toplamda 23 bin 265 TL nakdi yardım toplandığını ve bugün itibariyle toplanan yardımların Türkiye Diyanet Vakfına teslim edildiğini söyleyip desek verenlere teşekkür etti.

Günay ; "Bizim Peygamberimiz; bir insanin bir sıkıntısını giderenin kıyamet günü sıkıntılarını giderir müjdesini vermekte. Yüce Rabbimizde sevdiğimiz şeylerden vermedikçe gerçek iyiliğe ulaşamayacağımızı bildirmekte. İşte bizlerde bu sebeple sizlerden yardım istedik. Allah hayırlarınızı kabul etsin sizleri darda bırakmasın birinizi bin etsin inşallah"dedi.

Editör: Pusula Gazetesi