Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Ereğli ilkokulunda anaokulu öğrencileri trafik kurallarını polis abilerinden öğrendi. Polis memuru Cem Çalışkan'ı dikkatle dinleyen öğrenciler, Çalışkan'ın sorduğu sorulara ise doğru cevaplayarak alkışı hak ettiler.

Ereğli İlkokulu müdürü Tuncay Uzun, Anaokulu A Şubesi öğretmeni Halime Dankaz'ın girişimleri ile Zonguldak Bölge Trafik Şube Müdürlüğü polis memurlarından Cem Çalışkan tarafından ana okulu öğrencilerine trafik eğitimi verildi. Cem Çalışkan tarafında trafik kurallarının anlatıldığı seminerde Emniyet kemerinin önemi, servislere binerken ve inerken, indikten sonra dikkat edilmesi gereken kurallar, çocukların oyun alanları, yaya geçitlerinden nasıl geçileceği gibi temel kurallar hakkın da bilgiler verildi. Öğrenciler seminer sonrasında Polis memuru Cem Çalışkan ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Düzenlenen seminer ile ilgili olarak açıklamada bulunan okul Müdürü Tuncay Uzun, ana okulu öğrencileri için düzenledikleri eğitim seminerinin çok faydalı olduğunu ve Polis memuru Cem Çalışkan'a da öğrencilere verdiği eğitici bilgilerden dolayı teşekkür ettiğini ifade etti.

Editör: Pusula Gazetesi