Zonguldak'ın Ereğli İlçesindeki Türk Eğitim Derneği (TED) Koleji öğrencilerinin, Antalya'da düzenlenen Sadun Su 2020 Türkiye Briç Turnuvası'nda Milli Takıma seçildikleri bildirildi.

Okulun sosyal paylaşım sitesinde yer alan habere göre, Türkiye U16 Kadın Briç yarışmalarına katılan öğrenciler Yaren Kısa ve Defne Şuğle Türkiye Birincisi, Türkiye U16 Karma İkili Briç Yarışmalırna ise Duru Naz, partneri Erol Çivici'nin oğlu Egemen çivici ile birlikte birincilik elde ettiler.

Turduvada, TED'li öğrenciler Mehmet Keleş ile Eren Aslan ise U16 İkili Briç Yarışmalarında üçüncü olarak tamamladılar.

MİLLİ TAKIMDALAR

TED Koleji öğrencilerinin elde ettikleri başarılı sonuçların ardından takım olarak üçüncülükle tamamladıkları durnuva sonucunda Duru Naz Muti ile Mehmet Keleş ve Eren Aslan, Briç Milli Takımına seçildiler. Başarılı sporcu öğrenciler, Türkiye'yi 31 Temmuz'da İtalya'da düzenlenecek Dünya Briç Şampiyonasında temsil edecekler.

Bu arada okul yönetimi, başarıda emeği geçen öğrenciler ile öğretmenleri Seyhan Demiroğlu ile Müfit Çetinkaya'yı kutlarken, Milli takım sporcularına başarı dileğinde bulundu, öğrencilerinin başarısındaki emeği dolayısıyla merhum Sadun Su'yu saygıyla andıklarını kaydettiler.