Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligin şampiyonu Gelikspor büyük bir şölene hazırlanıyor. 2018-2019 futbol sezonu öncesinde yaptığı flaş transferlerle güçlü bir kadro oluşturup şampiyonluk hedefi ile sezona başlayan Gelikspor hedefine ulaştı. 3 hafta önce şampiyonluğunu ilan eden Gelikspor kupasına kavuşuyor.

KUPAYI SAHA VE SEYİRCİSİ ÖNÜNDE ALACAK

Gelikspor ligin son haftasında deplasmanda Perşembe Belediyespor ile oynaması gereken maçı, Tertir Komitesi ve Perşembe Belediyespor'un da onayı ile saha ve seyircisi önünde oynayacak. Cuma günü 14.30'da Gelik Sahası'nda oynanacak karşılaşma öncesinde büyük bir şölene hazırlanan Gelikspor şampiyonluk kupasını havaya kaldıracak.

REHAVET YOK, ASIL FİNAL DEVREK İLE...

Amatör Süper Lig şampiyonu Gelikspor şampiyonluk kupasını aldıktan sonra asıl hedefi olan play-aut maçına konsantre olacak. Şampiyonluk coşkusunu fazla abartmadan, rehavete kapılmadan tadında bırakmak isteyen Gelikspor BAL'daki temsilcimiz Devrek Belediyespor ile play-aut maçı oynayacak. Mavi-beyazlı ekip bu maçı da kazanarak hayalindeki BAL'a çıkmak istiyor.

Editör: Pusula Gazetesi