Çok çekişmeli geçen müsabakayı Çaycuma Gençlerbirliği Spor Kulübü 3-2 kazandı. Müsabaka Gençlik Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü'nün ilk seti almasıyla başladı ikinci seti Çaycuma Gençlerbirliği Spor kulübü aldı. Durum 1-1 oldu üçüncü seti gençlik Merkezim Spor Kulübü alarak durumu 2-1 yaptı. Çaycuma Gençlerbirliği Spor Kulübü müsabakayı bırakmadı ve dördüncü seti alarak durum 2-2oldu. Tiebreak setine çok iyi başlayan Çaycuma Gençlik Merkezim Spor Kulübü durumu 7-1'e getirdi. Ancak Çaycuma Gençlerbirliği Spor kulübü maçı bırakmayarak durumu 10-10 yaptı tiebreak setini Gençlerbirliği Spor Kulübü'nün yıldız oyuncuları Sude ve Gamze oyuna ağırlığını koyarak maçı 15-12 almayı bildiler. Müsabakaya Kaymakam Serkan Keçeli, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, Mimar Sinan Orta okulu Müdürü İsmail Baş, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erkan Arslan da takip etti.

Çaycuma Gençlik Merkezim Spor Kulübüne kupasını ve madalyalarını Ahmet Karayılmaz takdim etti. Birinci olan Çaycuma Gençlerbirliği Spor Kulübü'ne madalyalarını ve kupasını Kaymakam Sayın Serkan Keçeli takdim ederek; "Öncelikle her iki kulübümüzü de centilmence ve zorlu geçen bu müsabakada bize bu heyecanı yaşattıkları için teşekkür ederim. Çaycuma'da voleybol alt yapısını oluşturan Onur Çevik ve Mustafa Akkaya hocalarıma da ayrıca teşekkür ederim. Aslında bu maçın kazananı Çaycuma'dır çünkü kulüpler yıldız Bayanlar İl Finalini iki Çaycuma kulübünün oynaması bizim için onur vericidir. Grup müsabakalarında Çaycuma Gençlerbirliği Spor Kulübüne başarılar diliyorum. Bu anlamda emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Çaycuma Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Erkan Arslan da bir çok spor dalında yarışmalara katıldıklarını belirterek; "Çaycuma da sadece voleybol değil Çaycuma Gençlerbirliği Spor Kulübü olarak futbol, güreş, badminton, tenis, tekvando, atletizm, güreş branşlarında da çalışmalar yapmaktayız. Voleybolda olduğu gibi diğer branşlarda da ulusal düzeyde yarışmalara da katılmakdayız. Bu anlamda bizlerden desteklerini esirgemeyen Kaymakamımız Sayın Serkan Keçeli'ye Belediye Başkanımız Bülent Kantarcı'ya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ahmet Karayılmaz'a ve destek olan herkese teşekkür ediyoruz . Bu müsabakanın çok zor geçeceğini biliyorduk çünkü her iki takımda hazırlıklarına ona göre yapmıştı. Yenik duruma düşmemize rağmen maçı bırakmadık ve tiebreak setine kadar kovaladığımız maçı tiebreak setinde kazanarak il şampiyonu olduk. Çalışmalarımız devam edecek olup, inşallah Zonguldak ve Çaycuma'yı grup müsabakalarında en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum. Ayrıca özverili çalışmalarından dolayı kulüp hocamız Onur Çevik'e ve Çaycuma Gençlik Merkezim Spor Kulübü hocası Mustafa Akkaya'ya teşekkür ederim"diye konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi