Perşembe Belediyespor'un merhum Başkanı İsmail Hakkı Durdu anısına bu yıl ikincisi düzenlenecek olan futbol turnuvası başlıyor. İlk maç 23 Haziran tarihinde Adaspor-Koramanspor arasında oynanacak.

TURNUVA 5'ERLİ 3 GRUP'DA OYNANACAK

Turnuvanın kura çekimi geçtiğimiz hafta Perşembe Belediye Düğün Salonu'nda yapılmıştı. 15 takım mücadele edeceği İsmail Hakkı Durdu Futbol Turnuvası'nda takımlar 5'eli 3 grup halinde şampiyonluk mücadelesi verecek.

GEÇTİĞİMİZ YILIN ŞAMPİYONU CAMİLİKÖY İDDİALI

Perşembe Belediyespor'un merhum Başkanı İsmail Hakkı Durdu anısına düzenlenen turnuvada geçtiğimiz sezon Hayrettin Eyriboyun'un oluşturduğu Camiliköy şampiyonluğa ulaşmış ve kupalı kaldırmıştı.

EYRİBOYUN: "YİNE KUPA BİZİM OLACAK"
Camiliköyspor kurucusu Hayrettin Eyriboyun bu yıl da kupanın sahibi olacaklarını belirterek "Geçtiğimiz sezon merhum başkanımız İsmail Hakkı Durdu anısına düzenlenen turnuvanın şampiyonu olduk. Bu yıl da yine sürpriz futbolculardan oluşacak takımımızla birlikte fair-play ruhu içinde mücadele ederek şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz. Şimdiden turnuvaya katılacak tüm takımlara başarılar diliyorum. Hak eden kupayı kazansın. Önemli olan Başkanımız İsmail Hakkı Durdu'ya layık mücadele ederek onun ismini yaşatmak" şeklinde konuştu.

A GRUBU: Camiliköyspor, Adaspor, Koromanlarspor, Gemicilerspor, Gider Makinaspor

B GRUBU: Keçecioğluspor, Helvacılarspor, Şahnalarspor, Eko Tekstil, Koramanlar Gençlikspor

C GRUBU: Karapınarspor, Tasmacı Gençlik, Çalcaspor, Muharremşahspor, Gençlikspor 67.

Editör: Pusula Gazetesi