TFF Başkanı Nihat Özdemir'in liglerin 12 Haziran tarihinde başlayacağını açıklamasının ardından Zonguldakspor Teknik Direktörü Serkan Afacan kararı doğru bulmadığını söyledi. Afacan her kulüp gibi Zonguldakspor'un da karara uyacağını belirterek idmanlara başlayacaklarını söyledi.

Afacan, ''Maçların oynanabilmesi için kurallarla ilgili kısmı Futbol Federasyo'nun yetkilileri ne kadar yerine getirilebilir. Özel otobüs, malzemeci, tesis imkanı ve antrenman süreci alınan karar çokta anlamlı değil. Ben doğru bulmuyorum. Ama Zonguldakspor olarak her kulüp gibi bizde karara uyacağız" dedi.

"YOL BELİRLEYECEĞİZ"

Afacan "TFF'nin 12 Haziran'da maçların başlayacağı yönündeki açıklamasının ardından 'antrenman programı konsunda Genel Kaptanı Hacı Demir ve Zonguldak Kömürspor AŞ. Başkanı Hakan Hürfkir oyuncularla toplantı yaparak karar verecek. Ona göre bir yol belirleyeceğiz. Şu anda tesis olarak kullandığımız DSİ'de sağlıkçılar kalıyor. Onunla ilgili sıkıntımız var" derken takım büyük bir ihtimalle Dedeman Otel'de konaklayacak.

"KÜME DÜŞME SORUNUMUZ YOK"

Teknik Patron Serkan Afacan ''Ligde play-off barajı ile aramızda 9 puan fark var. Düşme ile ilgili bir sıkıntımız yok. 36 puanımız var. Bizim altımızda ve üstümüzde olan 3'er takımla maç yapacağız" dedi.