Birinci Amatör Küme Çaycuma Grubu'nda mücadele eden Nebioğlu Gençlikspor'un Veliköyspor ile oynadığı karşılaşmada Nebioğlu Gençlikspor'un futbolcusu Caner Kurt maçın hakemi Atakan Yüzlü'ye saldırarak yumruklayıp bayıltmıştı. Yarıda kalan ve tatil edilen maçın ardından olay spor kamuoyunda büyük tepki çekmişti.
NEBİOĞLU GENÇLİKSPOR YÖNETİMİ RADİKAL KARAR ALDI
Yaşanan bu olayın ardından Kulüp Başkanı Mustafa Kemal Ertuğrul başkanlığında toplanan Nebioğlu Gençlikspor yönetimi radikal karar alarak futbolcusu Caner Kurt'u kulüp ile ilişkisini kesti. Nebioğlu Gençlikspor yönetiminin almış olduğu bu karar ise spor kamuoyunda taktirle karşılanırken büyük bir örnek teşkil etti.
İŞTE YÖNETİMİN YAPTIĞI AÇIKLAMA
Nebioğlu Gençlikspor Yönetim Kurulu yaptığı basın açıklmasında maçın Hakemi Atakan Yüzlü'nün yanı sıra tüm hakemlerden, İl Hakem Kurulu'ndan ve Zonguldak spor kamuoyundan yaşanan olay karşısında özür dileyerek böyle olaylara asla izin vermeyeceklerini belirttiler
İşte yönetimin yaptığı basın açıklaması: "Nebioğlu Gençlikspor Kulübü yönetim kurulu toplanarak 29 Aralık 2019 tarihinde Veliköyüspor- Nebioğlu Gençlikspor arasında oynanan Amatör Lig karşılaşmasında futbolcumuz Caner Kurt'un maçın orta hakemi Atakan Yüzlü'ye fair-play harici fiili eylemde bulunmasını kınıyoruz. Futbolcunun kulübümüzle ilişkisi kesilmiş olup bu üzücü olaydan dolayı Atakan Yüzlü'den, Zonguldak İl Hakem Kurulu'ndan, hakem camiasından ve tüm futbolseverlerden özür dileriz. Futbol sahalarımızda görmek istemediğimiz fair-play kriterlerini bozan bu olayların son bulması adına Nebioğlu Gençlikspor Kulübü Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri olarak asla taviz vermeyeceğimizin bilinmesini istiyoruz"
BAŞKAN ERTUĞRUL ÇİÇEK VERDİ
Yaşanan olayın ardından Nebioğlu Gençlikspor Kulüp Başkanı Mustafa Kemal Ertuğrul bir sonraki maç olan Nebioğlu Gençlik-Saltukovaspor maçı öncesinde maçın hakem triyosuna çiçek takdim ederek tüm hakemlerden bir kez daha özür diledi, büyük jest yaptı.