TFF 2. Lig Beyaz grupta mücade eden temsilcimiz Zonguldakspor'un hafta sonu deplasmanda oynayacağı Şanlıurfaspor'da şok bir olay gerçekleşti. Akşam saatlerinde gerçekleşen olayda Şanlıurfaspor forması giyen 22 yaşındaki futbolcu Mertcan Çam, alacakları sebebiyle TFF'ye şikayette bulunduğu için kulüp başkanı Emin Yetim ve çevresindeki 10 adam tarafından tekme tokat dövüldüğü iddia edildi.

ŞENOL DEMİR MESAJI VERMİŞTİ

Pazar günü deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşılaşacak olan Zonguldakspor'da Teknik Direktör Şenol Demir de bugün yapılan idman öncesinde Şanlıurfaspor'da durumların karışık olduğunu söylemişti. Ancak olayların bu boyutlara ulaşacağı ise tahmin edilmiyordu.

OLAY ŞÖYLE GELİŞTİ

Mertcan Çam'ın yakınlarından alınan bilgilere göre genç oyuncu kulübe çağırıldı. Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Emin Yetim, çevresindeki 10 adam ile birlikte 22 yaşındaki futbolcuya saldırdılar. İddialara göre Mertcan Çam'ı darp eden saldırganlar onun telefonuna da el koydular.

MENEJERİ VE AİLESİ DOĞRULADI

Mertcan'ın Menejeri Metin Korkmaz ve ailesi olayları doğrularken, Mertcan'ın burnunda, elmacık kemiğinde kırık ve çatlaklar oluştuğu öğrenilirken, Mertcan Şanlıurfa'dan ayrılarak özel bir araçla ailesinin yanına Trabzon'da kaçtığı öğrenildi.

ZONGULDAKSPOR'A GOL ATMIŞTI
Mertcan geçtiğimiz sezon Devrek İlçe Stadı'nda Zonguldakspor ile Şanlıurfaspor arasında oynanan maçta Zonguldakspor Ercan Coşkun'un attığı golle 1-0 öne geçmişti. Mertcan 90.dakikada attığı golle Şanlıurfaspor'un beraberlik golünü atmış, ardından da Şanlıurfa ikinci golü bularak Zonguldakspor'u 2-1'le elemişti.

SÜLEYMAN SOYLU OLAYA EL KOYDU

Mertcan'ın abisi Yiğitcan kardeşinin kendisini panik içinde aradığını ve kulüp başkanının kendisini dövdüğünü, Şanlıurfa'dan kaçtığını söyledi. Yiğitcan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ile irtibata geçerek kendisinden destek istediklerini ve Soylu'nun kendilerine yakın ilgi gösterdiğini ve olaya el koyduğunu söyledi.

Editör: Pusula Gazetesi