Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Kemal Demir, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından Zonguldak'a gönderilen 5 bin maskeyi Merkez, ilçe ve beldelerde bulunan 103 kulübe dağıttıklarını söyledi. Demir ayrıca yeni sezonda da kulüplere malzeme desteğinde bulunacaklarını söyledi.

KULÜPLER MASKELERİNİ TESLİM ALDI

Demir, ''Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı Ali Düşmez'in bizlere göndermiş olduğu 5 bin adet maskeyi merkez, ilçe ve beldelerde bulunan 103 kulübe eşit miktarda dağıtıldı. Maske dağıtım işlemi sona erdi. İnşallah o maskeler onların ihtiyaçlarını karşılaşayacak. Keşke imkanımız daha fazla olsa da daha çok maske gönderebilsek. Bizler onlar için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" dedi.

"KULÜPLERİMİZE MALZEDE DAĞITACAĞIZ"

Başkan Demir, ''Kulüplerimize geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da malzeme dağıtacağız. İnşallah yeni sezonda da kulüplerimiz malzeme sıkıntısı çekmeyecek. Bizler onlar için çalışmaya devam edeceğiz. Ben ve ekibim Zonguldak amatör futbolunu en iyi yerlere getirmek için çalışacağız" dedi.

KULÜPLERDEN KORKULAN HABER GELMEDİ"
Demir, ''Corona Virüs salgını nedeniyle zor günlerden geçiyoruz. Önceliğimiz sağlık. Şuana kadar hiç bir kulübümüzde Corona virüs belirtisi duymadık. İnşallah böyle devam eder. Onlarda bizde futbolu çok özledik. Ama sabretmek zorundayız. Sağlığımız için maske takıp temizliğimize özen göstermeliyiz" dedi.