Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) tarafından amatör kulüplerin yanı sıra hakemler, saha komiserleri ile kulüp çalışanlarına 1 milyon maske dağıtıldı.

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) Genel Başkanı Ali Düşmez, "TFF ve TASKK olarak sponsorumuza çok teşekkür ediyorum. Üyemiz olan ve olmayan tüm paydaşlarımıza maskelerini ulaştırmaya çalışıyoruz. Bu günler birlik günüdür. Amatör camialar olarak bu zor günleri birlikte aşacağız. Her durumda birlik ve beraberliğe vurgu yapıyoruz." Dedi.

ZONGULDAK KULÜPLERİDE MASKELERİNİ ALDI
Zonguldak ASKF Toplantı salonunda bir araya gelen Zonguldaklı kulüpler de maskelerine kavuştu. Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, ASKF Başkanı Kemal Demir, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç ve kulüp temsilcilerinin hazır olduğu toplantıda Corona Virüs salgını ile alınan ve alınacak tedbirler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

ASKF Başkanı Kemal Demir kulüp yöneticilerine kuralları uymaya devam etmelerini ve az daha sabretmelerini istedi.

Kulüp yöneticileri maskelerini alarak teknik heyet ve futbolcularına dağıtmak üzere kulüplerine döndü. Zonguldak'ta kulüpler, saha komiserleri ve kulüp çalışanlarına toplamda 5 bin adet maske dağıtıldı.

HAKAN YÜKSEL: "EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel konuşmasında şu görüşlere yer verdi: "Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de baş gösteren COVİD-19 virüsü ile mücadele kapsamında, Mart ayının ortalarından itibaren tüm spor müsabakalarına ara verilmişti. Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Düşmez öncülüğünde, tüm kulüplerimize maske dağıtımı kampanyası başlatılmıştı. Bu nedenle Zonguldak ilimizde bulunan amatör spor kulüplerine dağıtılmak üzere maskeler geldi. ASKF Başkanı Kemal Demir, Spor İl Temsilcisi Metin Malkoç ve diğer yönetim kurulu üyelerimizle birlikte bugün kulüplerimize maske dağıtımını başlattık. Desteklerinden dolayı başta Ali Düşmez olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz"

KEMAL DEMİR: "MASKELERİ 103 KULÜBE DAĞITIYORUZ"

ASKF Başkanı Kemal Demir ise şunları söyledi: "Bizde ASKF olarak Mart ayının ortalarında başlayan COVİD-19'un yayılması ve Türkiye genelinde birlik ve beraberlik içerisinde bu hastalığı defedebilmek için mücadelemiz sürüyor. Gerek Gençik ve Spor Bakanımız, gerek Spor Genel Müdürümüz, gerekse TASKK Genel Başkanımız Ali Düşmez'in çabalarıyla bize gelen 5 bin adet maskenin 103 kulübümüze dağıtımına bugün başladık"