18-20 Şubat tarihleri arasında Voleybol antrenörü Dinçer Durmuş ve sporcu Orhan Akkuş adına düzenlenen 11-12 yaş 2.vize 13+ baraj geçme ve küçükler okul yarışları tamamlandı.
AİLELERE PLAKET TAKDİM EDİLDİ
Anlamı büyük olan turnuvanın ikinci gününde spor şehitleri Dinçer Durmuş ve Orhan Akkuş'un ailelerine yapılan seromoni sonrasında plaket takdim edildi. Yaşamları boyunca Zonguldak sporuna büyük emekleri geçen spor şehitleri Dinçer Durmuş ve ORhan Akkuş bir kez daha anıldı, duygusal anlar yaşandı.
Oldukça zevkli ve çekişmeli geçen yarışmalarda sporculara üç gün boyunca çeşitli mesafe ve tekniklerde toplam 66 madalya verildi. Okulları adına yarışan Zonguldak Yüzme Kulübü sporcuları 36 kez kürsüye çıkarak okullarını ve kulüplerini gururlandırdılar.
ZONGULDAK YÜZME KULÜBÜ'NDEN TEŞEKKÜR
Zonguldak Yüzme Kulübünden yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi: "Spor şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Gençlik ve Spor İl Müdürü SayınHakan Yüksel ve Kilimli İlçe Müdürü Önder Keskin'e organizasyondaki hassasiyeti için teşekkür ediyor, tüm sporcular yarışlarda gösterdikleri performanstan dolayı kutluyoruz"