Milli Eğitim Bakanlığı Faaliyet programında yeralan Okullararası Küçük Erkekler Futbol Şampiyonası'nda dün yarı final maçları oynandı. Salı günü başlayan ve Türkiye'nin en iyi 8 takımının mücadele ettiği Okullararası Küçük Erkekler Türkiye Futbol şampiyonasında finale gelindi. Rakipleri karşısında üstünlük sağlayarak yarı finale yükselen A grubu Birincisi Bursa Rahmiye Malcıoğlu Ortaokulu ile B grubu ikincisi Eskişehir Melahat Ünügür Ortaokulu karşılaştı. Karşılaşmayı Bursa temsilcisi Bursa Rahmiye Malcıoğlu Ortakolu 5-0 kazanarak ilk finalist oldu.

Günün ikinci yarı final maçı ise B grubu birincisi İzmir Karabağlar Fevzi Çakmak Ortakokulu ile A grubu ikincisi İzmir Meşkure Şamlı Ortaokulu arasında oynandı. Bu maçtan da İzmir Karabağlar Fevzi Çakmak Ortaokulu 5-0 galip ayrılıp ikinci finalist oldu.

FİNAL BUGÜN 11.00'DA FENER'DE
Bursa temsilcisi Bursa Rahmiye Malcıoğlu Ortakolu ile İzmir Karabağlar Fevzi Çakmak Ortaokulu arasında oynanacak final maçı bugün saat 11.00'da Fener sahasında oynanacak.

10.00'da ise İzmir Meşkure Şamlı Ortaokulu ile Eskişehir Melalat Ünügür Ortaokulu üçüncülük dördüncülük maçı oynayacak. Okullararası Küçük Erkekler Türkiye Futbol Şampiyonasında Türkiye'nin en büyüğü Fener sahasında şampiyonluk turu atacak.

Editör: Pusula Gazetesi