Zonguldak Merkez ilçede eğitim-öğretim veren Zonguldak İlkokulu, yılsonu etkinliği kapsamında "Drama Gecesi" düzenledi. Zonguldak Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinliğe; Zonguldak İlkokulu Müdürü Fatma Günaydın, Müdür Yardımcıları, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Drama liderliğini Sevim Adıgüzel'in yaptığı, 2'nci ve 4'üncü sınıf öğrencilerinden oluşan drama grubu öğrencileri "En Güçlü Kim?" oyununu sergiledi. Oyunda, insanın içinde bulunduğu durumdan mutlu olması gerektiği, yaşamın insanın kendi çabasıyla şekilleneceği, her bireyin kendi geleceğine sahip çıkması halinde güzel bir dünyanın yaratılacağı anlatıldı.

Drama liderliğini Nurhan Kundak'ın yaptığı 2'nci sınıflardan oluşan drama grubu öğrencileri, "Mutlu Orman" adlı oyunu başarı ile sergilediler. Oyunla, öğrencilerin sosyalleşmesinde ve özgüvenlerinin yükselmesinde bakış açılarının farklılaşmasına katlı sağlanması amaçlandı.

Drama liderliğini Ayten Bağbaşı'nın yaptığı 3'üncü sınıflardan oluşan drama grubu öğrencileri, "Her Şey Sende Gizli" adlı şiir dinletisini başarı ile sergilediler.

Zonguldak İlkokulu Müdürü Fatma Günaydın, etkinliğin ardından yaptığı konuşmada, "Zonguldak İlkokulu olarak üçüncüsünü düzenlediğimiz geleneksel drama gecesinin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi kutluyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi