2018-2019 eğitim-öğretim yılı Okullararası Puanlı Atletizm Küçükler İl Birinciliği Müsabakaları Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda gerçekleştirildi. Çok sayıda sporcunun katıldığı müsabakaları Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Spor Şube Müdürü Gazel Güven, ASKF Başkanı Kemal Demir, Atletizm İl Temsilcisi Erol Emral ve okul idarecileri takip etti.

Sezonun son müsabakaları olan Okullararası Puanlı Atletizm Küçükler İl Birinciliği müsabakalarında sporcuların kıyasıya yarış içine girdikleri gözlendi. Müsabakalar sonunda ilk 4'e giren okullar belirlendi.
Dereceye giren sporculara Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Spor Şube Müdürü Gazel Güven, ASKF Başkanı Kemal Demir, Atletizm İl Temsilcisi Erol Emral tarafından kupa ve madalyaları takdim edildi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ödül töreninde yaptığı konuşmasında "Bu sezonun son atletizm yarışmalarıydı. Yarışmalara katılan tüm sporculara teşekkür ediyorum, dereceye giren sporcuları da kutluyorum. Müsabakalarda emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum" dedi. (Haber: Ender Yüksel)


KÜÇÜK KIZLAR
1. Dağlıca Ortaokulu
2. Çaycuma İmam Hatip Ortaokulu
3. Yayla Ortaokulu
4. Kilimli Cumhuriyet Ortaokulu
KÜÇÜK ERKEKLER
1. Kilimli Cumhuriyet Ortaokulu
2. Çaycuma İmam Hatip Ortaokulu
3. Dağlıca Ortaokulu
4. Yayla Ortaokulu

Editör: Pusula Gazetesi