Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligin ilk haftasında Cumartesi günü Akınspor ile İhsaniyespor karşı karşıya geldi. Şehit Vefa Karakurdu Stadı'nda oynanan karşılaşmaya Akınspor hızlı başladı. Maçın henüz 3'ncü dakikasında Oğuz Karakuş'un asistini iyi değerlendiren Mustafa Küçükaslan takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Maçın 40'ncı dakikasında ise yine Akınspor atağında sahneye Oğuz Karakuş bir kez daha çıkarak takım arkadaşı Mustafa Küçükaslan'a bir asist daha yapanca Mustafa kendisinin ve Akınspor'un ikinci golünü İhsaniyespor ağlarına gönderdi.

İkinci yarının 67'nci dakikasında Hakan Buket Özdurmuş'un asistini iyi değerlendiren Mustafa Küçükaslan bu kez kendisinin ve takımının üçüncü golünü rakip ağlara gönderince maçı da koparmış oldu.

İhsaniyespor'un attığı tekk gol kendisine puan için yeterli olmayınca Akınspor ligin ilk haftasında 3-1'lik skorla haftayı 3 puanla kapattı.

Akınspor yönetimi maçın ardından yapmış olduğu açıklamasında "Sezonun ilk maçında net bir galibiyet alan değerli sporcularımızı, değerli teknik kadromuzu tebrik ediyoruz. Hepinize helal olsun. Ayaklarınıza sağlık" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi