TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden ve sezonun ilk yarısını 23 puanla 9'ncu sırada tamamlayan Zonguldakspor 22 Aralık Pazar günü Antalya Lara Kundu Otel Tesisleri'nde kampa girmişti. 14 günlük çalışmayı Cumartesi günü sabah yapacağı antrenmanla tamamlayacak olan Zonguldakspor kamp sürecini günde çift idman yaparak geçirdi, bu süreçte de 2 hazırlık maçı oynadı.
1 YENİLGİ, 1 BERABERLİK ALDILAR
Zonguldakspor Antalya'da kamp çalışmaları kapsamında yaptığı hazırlık maçlarında Tepecikspor'a 2-1 yenilirken, Ergene Velimeşe ile de 1-1 berabere kaldı. Elmas'ın Tuzlaspor ile oynayacağı hazırlık maçı ise elverişsiz hava koşulları nedeniyle oynanamadı.
FUTBOLCULARIN DURUMU KRİTİK
Zonguldaksporlu futbolcular geçtiğimiz hafta Antalya kampında ortaklaşa yayınladıkları basın bildirisinde kendilerine sezon başından buyana verilen sözlerin tutulmaması nedeniyle kentin ileri gelenlerine ve iş adamlarına sitemde bulunmuşlar ve sözlerin yerine getirilmemesi halinde kampın ardından kente dönmeyeceklerini açıklamışlardı.
Geçen süre içinde sözler hala yerine getirilmediği öğrenilirken, futbolcuların kamp sonrasında verilecek 2'şer günlük izinlerin ardından kampa dönüp dönmeyeceği belirsizliğini koruyor.
YÖNETİM TOPLANDI ÇÖZÜM ARIYOR
Zonguldakspor Yönetim Kurulu ise yaşanan maddi-manevi krizin çözümü için olağanüstü toplantı yaptı. Ticaret ve Sanayi Odası Binası'nda düzenlenen toplantıda yönetim acil çözüm arayışlarını sürdürürken, Vali, Belediye Başkanı ve kentin ileri gelenlerinin çözüme katkıda bulunması yönünde destek istedi. Beklenen desteğin gelmesi halinde acilen futbolculara olan alacakları verilmesi ve 1-2 transferin yapılması gündemde.