Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper ligde mücadele eden Kozlu Belediyespor ligde geride kalan 7 hafta içinde henüz galibiyetle tanışamadı. 1 puanla ligin son sırasında bulunan Kozlu Belediyespor'da antrenör Abdulkadir Kalyoncu'nun istifasının ardından yönetim kurulu geçtiğimiz sezon takımı çalıştıran Erkan Sadıklar ile anlaşmaya vardı.

Erkan Sadıklar takımla birlikte çalışmalara başlarken, futbolcularla idmanlarda bire bir konuşmalar yaparak onları lige motive ediyor, özgüvenlerini geri kazandırmaya çalışıyor.

KİLİMLİ İLE ZORLU MAÇ OYNAYACAKLAR
Kozlu Belediyespor ligin 8'nci haftasında saha ve seyircisi önünde Kilimli Belediyespor'u konuk edecek. Şampiyonluk mücadelesi veren rakibi karşısında sahaya galibiyet parolasıyla çıkacak olan Kozlu Belediyespor'da yeni antrenör Erkan Sadıklar'ın etkisinin olması bekleniyor.

Taraftarların da takımlarını desteklemek amacıyla tribünlerde olması beklenirken, camia da Erkan Sadıklar'ın takıma ilaç olup olamayacağını da ilerleyen haftalarda görecek. Kozlu Belediyespor ile Kilimli Belediyespor arasındaki karşılaşma Cumartesi günü Kozlu İlçe Stadı'nda 14.30'da oynanacak.

Editör: Pusula Gazetesi