Amatör Küme'nin köklü kulüplerinden Kozlu Belediyespor'dan transfer atağı. 2018-2019 futbol sezonunda Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligde kötü bir sezon geçiren Kozlu Belediyespor sezon sonunda küme düşmekten kurtulamadı. Son haftalarda takımın başına getirilen Erkan Sadıklar takıma kazandırdığı puanlar da yeşil-beyazlı ekibin kümede kalmasına yetmedi.

2019-2020 futbol sezonunda 1. Amatör Küme'de mücadele edecek olan Kozlu Belediyespor geçtiğimiz ay içinde gerçekleştirdiği olağan kongresinde başkanlığa Belediye Başkanı Ali Bektaş getirilmiş, transfer komitesi de takımın başına tekrar Erkan Sadıklar'ı antrenör olarak görevlendirmişti. Antrenör Erkan Sadıklar'ın raporu doğrultusunda Kozlu Belediyespor transfer komitesi yeni sezon öncesinde kadroyu güçlendirerek tekrar Amatör Süper Lige çıkmayı hedefliyor.

8 FUTBOLCU İLE GÖRÜŞTÜLER, GÖRÜŞMELER OLUMLU GEÇTİ
Kozlu Belediyespor yeni sezon öncesinde iyi futbolcularla iletişime geçti. Yeşil-beyazlılar ilk olarak daha önce kulübün formasını giyen Geliksporlu sol kanat oyuncusu Gökhan Zülfikaroğlu, Onur Köksal Öztorun ve İhsaniyespor'dan yine eski futbolcusu Önder Karakaş, Çaydeğirmenispor'dan Alper Kara, İhsaniyespor'dan Coşkun Özbay, Zonguldakspor'un eski futbolcusu Yağız Kandemiroğlu ve Muslu Belediyespor'dan kaleci Berke Kocaman ile görüşme yaptı. Bu futbolculardan olumlu görüş alan Kozlu Belediyespor'da transferlerin arkası geleceği belirtildi.

Editör: Pusula Gazetesi