Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper ligde mücadele eden Kozlu Belediyespor, ligin 16.haftasında saha ve seyircisi önünde kümede kalma mücadelesi veren İstasyon Gemiciler ile 13.00'da karşı karşıya geldi. Her iki takımda maça temkinli başlarken, karşılıklı atılan gollerle ilk yarı 1-1 sona erdi. Kozlu Belediyespor ikinci yarıya mutlak galibiyet umutlarıyla çıktı. Ancak üst üste yediği gollerle maçta biranda 3-1 yenik duruma düştü. Yediği gollerle adeta şoke olan Kozlu Belediyesporlu futbolcular kenar yönetiminin de baskısıyla çabuk toparlandı. Kozlu Belediyespor önce skoru 3-2'ye ardından 3-37e getirdikten sonra attıkları 4.golle maçın skorunu tayin ettiler.

Müthiş bir geriş dönüş yaparak sahadan 4-3 galip ayrılan Kozlu Belediyesporlu futbolcular maçın ardından büyük bir sevinç yaşarken, alınan bu galibiyet Kozlu Belediyespor'un 23 puanla 5.sıraya yükselmesini sağladı.

Antrenör Abdulkadir Kalyoncu maçın ardından 3-1'lik yenilginin altından kalkarak sahadan 4-3 galip ayrılan futbolcularını kutladığını, ligin ikinci yarısı itibarı ile oynadıkları maçları kazanarak müthiş bir çıkış yakaladıklarını söyledi.

Editör: Pusula Gazetesi