"30 Ağustos Zafer Bayramı" kapsamında Kozlu Kaymakamlığı Hükümet Konağı bahçesindeki tören alanında yapılan törenler kapsamında ilk olarak KaymakamAhmet Karakaya ve ardından Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Atatürk Anıtı'na çelenk sundular. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra, Kaymakam Karakaya ve Belediye Başkanı Yılmaz, törene katılanların ve halkın bayramlarını kutladılar. İlçe Jandarma Komutanlığı'ndan Astsubay ÇavuşOğuzhan Soyal'ın yaptığı, günün anlam ve önemini belirten konuşma ve öğrenciler tarafından okunan şiirler ile tören sona erdi.

Düzenlenen törenden sonra; Kaymakam Ahmet Karakaya, Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz ile birlikte Kaymakamlık makamında tebrikleri kabul ettiler. Tüm şehitlerimiz için Kur'an-ı Kerim okundu, dualar edildi. Kaymakamlık Makamındaki törene katılan misafirlere ikramda bulunulması ile tören son buldu.

İlçemizde yapılan törenlere;Kaymakam Ahmet Karakaya ile birlikte Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, İlçe Jandarma Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş İsmail Çetinkaya, İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Caner Aysu, daire amirleri, okul müdürleri, siyasi partilerin temsilcileri, muhtarlar, şehit aileleri, oda ve dernek başkanlarının yanı sıra, konuk yabancı halkoyunları ekipleri ilevatandaşlar katıldı.

Editör: Pusula Gazetesi