Bölgesel Amatör Lig 11. grupta mücadele eden Kozlu Belediyespor'da sıcak saatler yaşanıyor. Hafta sonu deplasmanda oynayacağı Bartınspor maçı öncesinde son haftalarda başarılı sonuçlar alarak küme düşme tehlikesinden kurtulan Kozlu Belediyespor'da futbolcular kendilerine söz verilen alacaklarının ödenmesini istemiş, yönetim ödemelerin hemen yapılamayacağını söyleyince yönetim ile futbolcular arasında ipler kopmuştu. Teknik Direktör Volkan Yayın ise gelişmelerin ardından görevini bıraktı. Yeşil-beyazlı ekipte 16 futbolcu basın açıklaması yaparak ödemelerin yapılmadığı ve yöneticilerin takımı lav edeceğini açıklamalarının ardından takımdan ayrılma kararı aldılar.

YENİ TEKNİK PATRON ERKAN SADIKLAR OLDU...

Bu gelişmeler üzerine Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz Alt yapı antrenörü Erkan Sadıklar ile görüşerek A takımın başına Sadıklar'ı getirdi. Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Küme'de şampiyon olan Kozlu Belediyespor'da Antrenör Birol Akkaya'nın da yardımcılığını yapan Erkan Sadıklar Kozlu Belediyespor'un yeni teknik patronu oldu. Sadıklar hafta sonu oynanacak Bartınspor maçında ve son hafta Kozlu'da oynanacak Bağcılar maçının yanısıra Devrek Belediyespor baraj maçında da takımın başında olacak. Yıllarca Kozlu Belediyespor forması giyen ve attığı gollerle takımını şampiyonluğa taşıyan Erkan Sadıklar şimdi takımın teknik direktörlüğünü yapacak. Sadıklar bu sezon antrenörlüğünü yaptığı Kozlu Belediyespor U-19 takımını şampiyon yaptı, U-16 takımını ise namağlup ilk yarıda lider tamamladı.

ŞAMPİYON U-19 TAKIMI SAHAYA ÇIKACAK
16 futbolcunun birden takımdan ayrılmasının ardından bu sezon şampiyon olan ve Türkiye şampiyonasında Zonguldak'ı temsil edecek U-19 takımı futbolcuları ile sahaya çıkacak olan Kozlu Belediyespor baraj maçını da bu futbolcularla oynayacak. Erkan Sadıklar yarın takımın başında ilk idmanına çıkacak.

Editör: Pusula Gazetesi