Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta sezonu 23 puanla 12'nci sırada tamamlayan Kozlu Belediyespor'da heyecanlı bekleyiş başladı. Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligde şampiyon olan Devrek Belediyespor ile baraj maçı oynayacak olan Kozlu Belediyespor'da camia endişeye kapıldı.

SON İKİ MAÇTA KALESİNDE 10 GOL GÖRDÜ
Kozlu Belediyespor'da yönetim ile futbolcular arasındaki para krizinin ardından takımdan Teknik heyet ve 16 futbolcunun birden ayrılmasıyla birlikte yeşil-beyazlı ekip Alt yapı antrenörü Erkan Sadıklar ve U-19 takımı ile Bartınspor ve Bağcılarspor maçına çıkmak zorunda kaldı. Bartınspor'da 5-1, Bağcılarspor'da da aynı skorla 5-1 mağlup olan Kozlu Belediyespor'ta caima büyük bir endişe içinde girdi. Takımının iki maçta 10 gol kalesinde görmesinin ardından Devrek Belediyespor ile oynanacak baraj maçından umutsuz olan yeşil-beyazlı ekipte moraller bozuk.

BARAJ MAÇININ TARİHİ AÇIKLANACAK
Kozlu Belediyespor ile Devrek Belediyespor arasında 17-30 Nisan tarihleri arasındaki bir tarihte oynanacak olan baraj maçının tarihini her iki takım yönetimi ve İl Tertip komitesi belirleyecek. Kararın Salı günü yapılacak Tertip Komitesi toplantısında açıklanması bekleniyor

Editör: Pusula Gazetesi