İçişleri Bakanlığı kararıyla 6 Aralık 2012 tarihinde ilçe statüsüne erişen Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde Hükümet Konağı'nın tamamlanmasının ardından Kozlu Kaymakamlığı İlçe Tapu Müdürlüğü ve İlçe Malmüdürlüğü'nün de kurulumu gerçekleştirilerek, bütün kurumları ile hizmet vermeye başladı.

Kaymakam Ahmet Karakaya, Kozlu İlçe Müftülüğü ve Kozlu İlçe Malmüdürlüğü'nü ziyaret etti. Ayrıca İlçe Tapu Müdürü Hadi Aydın'ı ve personellerini de ziyaret eden Kaymakam Ahmet Karakaya ve Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, yeni hizmet yerlerinin hayırlı olmasını dilediler.

Kaymakam Ahmet Karakaya, Kozlu ilçesinin kısa bir süre içerisinde 15 kamu kurumu ile vatandaşlara hizmet vermeye başlaması ile Kozlu'nun sosyoekonomik gelişmesinin daha da hızlanacağını ifade ederek, "Her zaman desteklerini gördüğümüz başta Sayın Valimiz ve ildeki kurumlar olmak üzere, Kozlu Belediye Başkanlığı'na, siyasi parti temsilciliklerine, sivil toplum kuruluşlarına ve tüm Kozlulu hemşehrilerime teşekkürü borç biliyorum" ifadelerini kullandı.

Kozlu Kaymakamlığı Hükümet Konağı'nda hizmet veren kurumlar şöyle:

Kaymakamlık Makamı, İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü-İlçe Tüketici Hakem Heyeti, İlçe Özel İdare Müdürlüğü-Köylere Hizmet Götürme Birliği, İlçe Nüfus Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü, İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, İlçe Malmüdürlüğü, İlçe Tapu Müdürlüğü, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, İlçe Halk Kütüphanesi, İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Ek Birimi.

Editör: Pusula Gazetesi