Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Okullararası Yıldız Erkekler Hentbol il birinciliği müsabakalarında Zonguldak şampiyonu olan Kozlu Ortaokulu 1-5 Haziran tarihleri arasında Samsun'da gerçekleştirilen Yıldız Erkekler Türkiye Şampiyonası'nda Zonguldak'ı temsil etti.

RAKİPLERİNE BÜYÜK ÜSTÜNLÜK SAĞLADI
Kozlu Ortaokulu Samsun'da Yıldız Erkekler Hentbol Şampiyonası'nda büyük bir başarı elde ederek rakiplerini tek tek devirerek finale yükseldi. Final maçında Bursa temsilcisi ile karşılaşan Kozlu Ortaokulu rakibi karşısında maçı uzun süre önde götürmesine karşın son dakika içinde rakibine skor üstünlüğünü kaptırdı. Maçtan 18-17 yenik ayrılan Kozlu Ortaokulu şampiyonluğu kaçırarak Türkiye ikincisi oldu.

EFKAN DEMİR GURURLU ANCAK ÜZGÜN

Zonguldak'ta hentbol sporunu ayakta tutan isimlerin başına yer alan Beden Eğitimi Öğretmeni ve Hentbol antrenörü Efkan Demir, Samsun'da öğrencilerin çok iyi performans gösterdiklerini belirterek final maçında da üstün oynayan taraf kendileri olduğunu söyledi. Skor olarak da üstün olduklarını, ancak son 2-3 dakika içinde kalelerinde gördükleri gollerle rakiben 18-17 yenildiklerini belirten Demir, hem üzgün, hem de gururlu olduğunu söyledi.

KERİM YILMAZ TEBRİK ETTİ

Türkiye ikincisi olan Kozlu Ortaokulunu tebrik eden Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz "Kozlu Ortaokulu Yıldız Erkek Hentbol Takımımız 1-5 Haziran tarihlerinde Samsun'da düzenlenen Türkiye Şampiyonasında finale kalma başarısını göstererek ve Türkiye 2. olmuştur. Tüm takımı ve kıymetli hocalarımızı kutlarım" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi