Zonguldak Amatör Süper Lig ekiplerinden Kozlu Belediyespor 2017-2018 futbol sezonu hazırlıklarına başladı. Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden ancak kötü bir sezon geçirip, baraj maçında Devrek Belediyespor'a 3-0 yenilerek Amatör süper Lige düşen Kozlu Belediyespor, yeni sezona yepyeni bir kadro ile giriyor.

Antrenör Erkan Sadıklar nezaretinde çalışmalara Kozlu Şehir Stadı'nda başlayan Yeşil-beyazlı ekip yeni sezon öncesinde 11 yeni transfer yaptı. Tamamı Kozlulu futbolculardan oluşan yeşil-beyazlı ekip yeni sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanıyor.

"KOZLU BELEDİYESPOR HEDEFSİZ OLMAZ"
Antrenör Erkan Sadıklar, Belediye Başkanı ve aynı zamanda Kulüp Başkanı Kerim Yılmaz'a ve yönetim kuruluna verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek "Yeni bir oluşum içerisindeyiz. Yerli oyuncularımızı hep aldık. Yerli oyuncu dediğimiz hepsi Zonguldak'ın çocuğu. İl dışından oyuncumuz yok. Hep buranınçocukları. Birde şu var. Önceden bizim takımızdan yetişip dönem dönem hocaların burada olduğunda şans bulmayan oyuncularımızı tekrar geri aldık. Hepsini kendi bünyemize topladık. İyi bir oluşum oluşturduk. Yeni sezonda hayırlısı olsun. Yeni sezona kendi sahamızda çalışacağız. Zaten bizim tesisimiz Türkiye'de çoğu profesyonel kulüpte yoktur. Tesis iyi personel iyi. Başkanımız Kerim Yılmaz tam destek veriyor. Devam edeceğiz bu sene. 12 13 tane yeni, transfer var. Hepsi kendi oyuncularımız. Başkanımız Kerim Yılmaz'ın hedefi buydu. Bizde onun hedefi doğrultusunda ilerliyoruz. Yerli oyuncumuz olsun. Buranın çocukları oynasın. Kazanırsak da kendi kaybedersek de kendi çocuklarımızla kaybedelim dedi. Bizde Başkanımızın hedefleri doğrultusunda devam ediyoruz. Kozlu Belediyespor hedefsiz olmaz. Hedefimiz şampiyonluk" dedi.

"CAMİA BU TAKIMA SAHİP ÇIKSIN"

Takım kaptanı Mahir Yılmaz ise "Kozlu Belediyespor yeni bir oluşum içerisinde. Genç arkadaşlar var. Yeni arkadaşlarla Kozlu Belediyespor'u bir üst lige taşımak için uğraşacağız. Çalışmalara başladık. Kozlu Belediyespor hakkettiği yerde olacak. Valla bu takıma sahip çıksınlar. Bu takım burayı hakketmiyor. Tesis olarak ve saha olarak. İnşallah laik olduğu Bölgesel Amatör Lige hatta daha üst liglere oynayacak" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi