Kozlu Taşkömürüspor'un 2003 doğumlu yetenekli kalecisi Mertcan Açıkgöz özellikle Türkiye şampiyonasında sergilediği başarılı performansıyla bir çok takımın transfer listesine girmişti. Geçtiğimiz yıl Kardemir Karabükspor tarafından ısrarla istenen Mertcan için Kardemir Karabükspor bir kez daha girişimde bulundu. Kozlu Taşkömürüspor Antrenörü Abdulkadir Kalyoncu Mertcan'ın transferine onay verdi. Mertcan yeni takımı Kardemir Karabükspor ile idmanlara başladı.

Kardemir Karabükspor Alt yapı sorumlusu Levent Açıkgöz'ün gelecek vaad eden yetenekler arasında gördüğü Mertcan'ı transfer etmenin mutluluğunu yaşıyor.

Kozlu Taşkömürüspor Amtrenörü Abdulkadir Kalyoncu ve emeği geçen antrenör ve yöneticiler ise bir yıldızı daha Türk futbolcuna kazandırmanın gururunu yaşadı.

ALIŞ-VERİŞ DEVAM EDECEK
Kozlu Taşkömürüspor Antrenörü Abdulkadir Kalyoncu Kardemir Karabükspor ile futbolcu alış verişlerinin devam edeceğini belirterek kendileri ile her zaman iyi ilişkiler içinde olan ve destek veren Kardemir Karabükspor Alt yapı Sorumlusu Levent Açıkgöz'e teşekkür etti.

Editör: Pusula Gazetesi