Kozlu'ya bağlı Dereköy'de, okul binasının değerlendirmesi de bu kapsamda gerçekleştirildi. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Kozlu İlçe Müdürlüğü tarafından bölgedeki tarım ve hayvancılık potansiyeli ile ilgili sunumlar yapılırken, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdür Yardımcısı Hasan Akçaalan ise bölgenin toprak yapısı, mera durumu hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Kaymakam Ahmet Karakaya başkanlığında yapılan toplantıya; İl Genel Meclis Başkanı Necdet Karaveli, BAKKA Genel Sekreter Vekili Elif Acar, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı Hasan Akçaalan, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdür Vekili İsmail Barutcu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök, İl Genel Meclis Üyesi İsmet Açıkgöz ve köy muhtarları katıldı.

Kaymakam Ahmet Karakaya, Dereköy Köyü ve çevre köylerdeki vatandaşların da içinde aktif olarak bulunacağı tarım ve hayvancılık projelerinin hayata geçirilmesi için imkanlar doğrultusunda çalışmaların yapılacağını ifade etti.

İl Genel Meclis Başkanı Necdet Karaveli, İl Genel Meclis Üyesi İsmet Açıkgöz ve muhtarlar ile BAKKA Genel Sekreter Vekili Elif Acar yapılacak projelere destek olacaklarını belirttiler.

Editör: Pusula Gazetesi