Gençlik Hizmetleri ve Spor Kozlu İlçe Müdürlüğü’ne bağlı Gençlik Merkezi bünyesindeki İlçe Spor Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi. İlçe Spor Merkezi’nde; tenis, hentbol, futbol, kano, yelken, tekvando ve satranç kursları hizmet verecek. İlçe Spor Merkezi’nin açılış töreni; Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, İlçe Jandarma ve Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Orhan Kaş, Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, İlçe Emniyet Müdür Vekili Selim Karartı, Gençlik Hizmetleri ve Spor Kozlu İlçe Müdür Vekili Barış Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök, daire ve okul müdürleri ile çok sayıda genç ve velilerin katılımıyla gerçekleşti. Program kapsamında halk oyunları, tenis kortu tanıtımı ve yelken gösterisi yapıldı.

Belediye Başkanı Ertan Şahin, Gençlik Merkezi’nin ve diğer kamu kurumlarının ihtiyaçlarını gidermek için her türlü desteği vermeye çalıştıklarını belirtti.

Kaymakam Ahmet Karakaya ise, ilçede bu kursların düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, tüm Kozlulu gençlerin bu kurslardan faydalanmaları çağrısında bulundu. Açılacak spor kurslarının ilçenin sosyal ve sportif alandaki faaliyetlerine sağlayacağı katkıya değinen Kaymakam Karakaya, “İlçemizde hizmete giren kurumlara desteklerinden dolayı başta Valimiz Sayın Ali Kaban’a, İl ve İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüklerine, Kozlu Belediye Başkanlığı’na teşekkür ederim” dedi.

Editör: Pusula Gazetesi