Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Özgür Uyar, İlçe Emniyet Müdürü Bülent Kaplan, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gümüş, İlçe Özel İdare Müdürü Nursel Gülerler, İlçe Nüfus Müdürü Eyüp Kılıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Recep Küçük, İlçe Müftü Vekili İlçe Vaizi Osman Fatih Eryiğit, İlçe Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Esra Bağcıoğlu, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Fatma Özdoğan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Akif Başdağ, İlçe Tapu Müdürü Hadi Aydın, İlçe Çocuk Evleri Sitesi Kurucu Müdür Yardımcısı Deniz Peker, İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Özlem Karakaya, Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz'a "taziye" ve "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundular.

Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, ziyarette yaptığı konuşmada, rahmetli Ertan Şahin'in vefatından dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirerek, Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz'a olan güvenini dile getirdi.

Kaymakam Ahmet Karakaya, Kozlu'nun Zonguldak'ın en güzel ilçesi olduğunu, hafta sonu Zonguldak'ta oturan vatandaşların tatillerini Kozlu'da geçirdiğini dile getirerek, "Kozlu ilçemizin gelişip güzelleşmesi anlamında Kozlu Belediyesi'nin çok güzel çalışmaları var. Yeni Kaymakamlık binası ve pazaryerindeki cami inşaatının tamamlanmasından sonra, yeni yapılan AVM inşaatı da bittikten sonra Kozlu, daha büyük bir cazibe merkezi olacaktır" dedi.

Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz da, ziyaretleri için Kaymakam Karakaya ve diğer kurum müdürlerine teşekkür ederek, "Rahmetli Ertan Şahin, Kozlu sevdalısıydı, Kozlu için hizmet etti. Onun yarım bıraktığı projeleri tamamlamak ve yeni projeler ile Kozlu'yu daha modern ve daha güzel yerlere taşımak istiyoruz. Bunun için de yoğun çalışıyoruz. Değirmenağzı suyu için hazırlanan projemiz onaylandı, suyumuz daha da kaliteli olacak. Kozlu, Zonguldak'ın parlayan yıldızı ve biz bunu Zonguldak'ın lokomotifi yaparak, göç veren değil, göç alan bir ilçe konumuna getireceğiz" diye konuştu.

Toplantıda söz alan yeni İlçe Emniyet Müdürü Bülent Kaplan ise, "Kozlu'ya geldiğim için çok mutluyum. Kozlu, şirin ve modern bir ilçe... Kozlu'nun daha güvenli bir yer olması ve vatandaşlarımızın daha rahat vakit geçirmesi ve sosyal alanları kullanması için gece-gündüz çalışıyoruz. Bu çalışmaların belediye ile trafik düzenlemesi ve diğer konularda istişareli olarak yapmak istiyoruz. Emniyet, sadece polisle olmaz. Emniyet ve asayiş için diğer kurumlarla birlikte hareket etmek gerekli. İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak haftalık ve aylık toplantılar yaptık ve okullarda eğitim verdik" ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Kerim Yılmaz da, "Vatandaşlarımızın huzur ve güveni, bizim için her şeyden önce gelir. Bizler Emniyet Teşkilatımıza, polisimize, askerimize her zaman güvendik ve onların yanında olmaktan gurur ve mutluluk duyarız. Belediye olarak her türlü desteğe hazırız" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök de, yaptığı konuşmada, il bazında gerçekleştirilen, futbol hariç tüm branşlarda birinci olduklarını ve Zonguldak'ı il dışında Kozlu'yu temsil edeceklerinin müjdesini vererek, Belediye Başkanı Yılmaz'a eğitime verdiği desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Belediye Başkanı Kerim Yılmaz ise, her zaman eğitime büyük önem verdiklerini dile getirerek, desteklerinin artarak devam edeceğini vurguladı.

Ziyarette, rahmetli Ertan Şahin için İlçe Müftülüğü vaizi tarafından Kuran-ı Kerim okundu ve dua edildi.

Editör: Pusula Gazetesi