Geçtiğimiz sezon kötü bir süreç geçirerek Amatör Süper Lige veda eden Kozlu Belediyespor yeni sezon öncesinde üst düzey bir kadro oluşturuyor. Kozlu Belediyespor kadrosuna 2 oyuncu daha transfer etti. Yeşil-beyazlı ekip geçtiğimiz sezon Zonguldakspor kadrosunda bulunan, ikinci yarı takımdan ayrılan 31 yaşındaki tecrübeli futbolcu Oğuz Küçük ve Taşbacaspor'un 34 yaşındaki tecrübeli futbolcusu Tolga Kalyoncu'yu renklerine bağladı. Oğuz ve Tolga kendilerini yeşil-beyazlı yapan resmi imzaları attı.

Oğuz Küçük, Bayrampaşa, Manavgatspor, Sivas Belediyespor, Bergama Belediyespor, Anagold 24 Erzincanspor, Orhangazi Belediyespor, Osmaniyespor Futbol Kulübü ve Zonguldakspor formalarıyla TFF 2.Ligde 22 ve TFF 3.Ligde 28 ve Türkiye Kupasında ise 16 maç oynadı.

Kozlu Belediyespor altyapısında yetişen 34 yaşındaki Tolga Kalyoncu ise Çates Işıkspor ve Taşbacaspor formalarını terletti.

TOPBAŞI TARİHİ 15 EYLÜL

Yeşil Beyazlı ekip Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kulüp Başkanı Deniz Yayalar'ın katılımıyla yeni sezonu 15 Eylül Pazar günü Kozlu Şehir Stadı'nda açmayı planlıyor.

"ESKİ GÜNLERİMİZE DÖNECEĞİZ"

Kozlu Belediyespor Kulüp Başkanı Deniz Yaylar, "Yeni sezona bomba gibi geliyoruz. Süper Lig ayarında bir takım kurduk. İlk hedefimiz 1. Amatör Küme'de şampiyon olup Süper Lige yükselmek. İnanıyorum ki Kozlu Belediyespor hakettiği yerlere gelecek. Biz Kozlu Belediyespor için elimizden geleni yapıyoruz. Belediye Başkanımız Ali Bektaş'ta gereken desteği veriyor. İnşallah en kısa sürede Kozlu Belediyespor'u tekrar hakettiği yerlere çıkaracağız. Bizlere destek veren herkese çok teşekkür ederiz. Kozlu Belediyespor'u eski başarılı günlerine döndüreceğiz'' dedi.

Editör: Pusula Gazetesi