Tüketici Hakları Derneği Zonguldak Şube Başkanı Ali Topaloğlu BEKARD firmasının Kozlu - Zonguldak arası çalışan özel halk otobüslerinin bilet fiyatlarına gelen zamma tepki gösterdi. "Kozlu Belediyesi Halk İçin mi, yoksa rant için mi ?" diye soran Topaloğlu Zonguldak - Kozlu arası bilet fiyatlarının düzeltilmesini istedi

"KOZLU BELEDİYESİ KİME ÇALIŞIYOR"

Bilet fiyatlarına tepkisini dile getiren Tüketici Hakları Derneği Zonguldak Şube Başkanı Ali Topaloğlu; " Kozlu Belediyesi uygulamaları vatandaşı çileden çıkardı. Belediye ulaşım hizmetlerinde toplu taşımada vatandaşın soyulmasına Meclis kararlarıyla imza atıyor. Kozlu'ya Dolmuşlar 2 TL'ye giderken nasıl oluyor da halk otobüsleri 2,5 tl oluyor. Üstelik dolmuşlar daha uzun mesafe yol kat etmektedirler.
Kozlu belediyesi zaten 6 ay önce halk otobüs fiyatlarına astronomik zamlar yapmıştır. Şimdide çaktırmadan halkın tepkisini azaltmak için 2.35 TL Olan Kozlu-Zonguldak 2.50 TL ,Zonguldak-Tip fakültesi 2.60 TL'den 2.80 TL'ye çıkarılmıştır. Kozlu Belediyesi geçmiş zamlarını geri alması gerekirken yeni zamlar yaparak vatandaşı mağdur etmiştir. Şimdi soruyoruz Kozlu Belediyesi Halk için mi Yoksa birilerine rant için mi çalışmaktadır. Zaten taşımada bir çok şikayet olan halk otobüsü taşımaları bu zamlarla vatandaşı daha da mağdur etmiştir. Kozlu Belediyesi'ni bir kez daha uyarıyoruz bu zamlar yine meclis karıyla geri alınmalıdır. Aksi taktirde bu zamların iptali için yargıya başvuracağız" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi