Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde eğitim-öğretim veren Alparslan Ortaokulu'nda, Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) arasında imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde hazırlanan "4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı" açıldı.

Fuar açılışına; İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Kapıcı, Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yakup Keleş, Kozlu Anadolu Lisesi Müdürü Murat Sevindik, Kozlu Şehit Yusuf Yelkenci İmam Hatip Lisesi Müdürü İlhami Erdoğan, Kozlu Ortaokulu Müdürü Tuncay Korku, Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Bahattin Kabakçı, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda, Alparslan Ortaokulu özel eğitim öğretmen ve öğrencilerinin hazırladıkları program ziyaretçilere sunularak, "Engelliler Haftası" kapsamında da farkındalık oluşturulmak amaçlandı.

Koordinatörlüğünü İngilizce Öğretmeni Arda Altun'un yaptığı, 20 projeyle hazırlanan "Bilim Fuarı" ilgi ile izlendi.

Alparslan Ortaokulu öğrencileri, "TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Destekleme Programı" kapsamında hazırladıkları eserleri davetlilere sundular.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök, tüm ziyaretçilerin beğeni ve takdirini toplayan Bilim Fuarı'nda emeği geçenlere, fuara katılan tüm konuklara, proje yürütücüsü İngilizce Öğretmeni Arda Altun'un şahsında projeleri üreten ve sergileyen tüm öğretmen ve öğrencilere, veli, idareci ve okul personeline teşekkür etti.

Alparslan Ortaokulu Müdürü Murat Daye, katılımcılara ve emeği geçenlere teşekkür ederek, "Fuarımızı izlemek amacıyla okulumuza teşrif eden İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Kapıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yakup Keleş, Kozlu Anadolu Lisesi Müdürü Murat Sevindik, Kozlu Şehit Yusuf Yelkenci İmam Hatip Lisesi Müdürü İlhami Erdoğan, Kozlu Ortaokulu Müdürü Tuncay Korku, Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Bahattin Kabakçı, Kozlu'nun tanınmış esnaflarından İsmail Çamur ve diğer kurum ve kuruluşlardan gelerek bizi onurlandıran tüm katılımcılarımıza teşekkür ederiz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi