2016-2017 futbol sezonunda Polisgücüspor ve Gelikspor için en kritik ve en önemli karşılaşma Cumartesi 13.00'da Gelik'te oynanacak. 1. Amatör Küme Merkez grubunda şampiyonluğa namağlup ulaşan Polisgücüspor ile yine Kilimli grubundan namağlup çıkan Gelikspor Amatör Süper Lige yükselme final maçında ikinci kez karşılaşacak. İlk maçta Polisgücüspor sahadan 2-1 galip ayrılarak avantaj sağlamıştı. Gelikspor ise ilk yenilgisini aldığı maçın ardından yarın oynanacak rövanş maçında saha ve seyirci avantajını kullanacak.

Polisgücüspor'a her türlü beraberlik ve galibiyet yeterken, Gelikspor ise maçı uzakmalara götürebilmek için en az 1 farklı galibiyet, Amatör Süper Lige çıkabilmek için ise iki farklı galibiyet arayacak.

Polisgücüspor'un 2-1'lik galibiyetiyle avantaj sağladığı maça özellikle Gelikspor taraftarlarının da büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Kazanan takımın Amatör Süper lige çıkacağı maçta güvenlik tedbirlerinin ise geniş kapsamlı alınması bekleniyor.

KAYBEDEN TAKIMIN BİR ŞANSI DAHA VAR
Polisgücüspor ile Gelikspor arasında oynanacak maçta galip gelen Amatör Süper lige çıkacak, yenilen takım ise Merkez Atölyesi-Çaydeğirmenispor maçının yenileni ile karşılaşacak. İki mağlup takımdan biri de Amatör Süper lige çıkacak.

Editör: Pusula Gazetesi